OnePlus bekræfter lanceringsdetaljer for den kommende foldbare telefon

OnePlus-Foldable teaser

OnePlus tog til MWC 2023 for at fremvise deres nye konceptenhed, men virksomheden havde planlagt andre annonceringer ved begivenheden. Efter mange års rygter har OnePlus endelig bekræftet, at de vil lancere en foldbar telefon senere på året.

OnePlus delte meget få detaljer om sin kommende foldbare telefon under en paneldiskussion afholdt på MWC 2023. For det første sagde de, at telefonen vil lanceres i anden halvdel af dette år. Selskabet har tidligere teaset en stor meddelelse for Q3 2023. Det indsnævrer OnePlus foldbare telefons lancering til engang mellem juli og september. Virksomheden kunne sigte mod den samme lanceringstidsramme som Samsungs næste Galaxy Z foldbare.

Hvad angår specifikationer, siger OnePlus, at dens første foldbare telefon vil have “signatur OnePlus hurtig og glat oplevelse.” Det bliver en flagskibstelefon, bekræftede virksomheden. Det betyder, at du kan forvente en top-of-the-line Qualcomm Snapdragon-chip til at drive enheden. En tipper hævdede for nylig, at OnePlus foldbare vil have en stor skærm med en 2K-skærmopløsning. Dette tyder på, at vi kigger på en Galaxy Z Fold-stil telefon. Det viser også, at OnePlus muligvis ikke kopierer deres søster-mærke Oppos Find N2 foldbar, da den ikke er udstyret med en 2K-skærm.

“Vi ønsker at lancere en enhed, der har til formål at være på toppen af dagens foldbare marked,” sagde Kinder Liu, President og COO for OnePlus, der kommenterede under paneldebatten. Virksomheden vil afsløre mere information om den foldbare OnePlus i de kommende måneder.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.