OnePlus henter erfaren profil ind som ny landechef i Danmark

Teknologivirksomheden OnePlus opruster i Danmark med ansættelsen af 41-årige Thor Gøtz i en nyoprettet stilling som Country Manager. Thor Gøtz’ primære opgave bliver at øge salget af OnePlus’ produkter til den brede befolkning og vil med egne ord sende “OnePlus i top 3 over stærkeste smartphone-brands i Danmark.” 

Det er en erfaren profil med flotte resultater bag sig, der fra 1. maj har sluttet sig til OnePlus i Danmark i en nyoprettet stilling som Country Manager. Her skal den 41-årige Thor Gøtz stå i spidsen for at vækste OnePlus yderligere i Danmark. 

Thor Gøtz har mere end 15 års erfaring fra telebranchen og kommer senest fra Lenovo i en stilling som landechef for Motorola i Danmark. Forud for sine fem år hos Lenovo sad han i seks år hos Huawei, først som salgschef og senere som B2C-direktør. Her vækstede han virksomheden til en betydelig spiller i Danmark. Tidligere har han bestridt forskellige roller hos teleselskabet 3.

“OnePlus er en vanvittig spændende virksomhed med anmelderroste produkter og en helt ny måde at gå til markedet på. Jeg glæder mig til at være med til yderligere at styrke brandet og kendskabsgrad i Danmark, og jeg vil arbejde målrettet for at gøre OnePlus til ét af de tre stærkeste smartphone brands i Danmark,” siger Thor Gøtz. 

Også hos OnePlus er man glade for det nye samarbejde: 

“Vi er rigtig glade for at byde Thor velkommen til OnePlus. Thor har lige præcis den erfaring og viden, som skal bygge videre på den positive udvikling af OnePlus, som vi oplever i Danmark. Han kender branchen indefra og har en god sans for, hvordan forbrugertendenser og ny teknologi spiller sammen, og hvad det betyder for en forretning som OnePlus,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør hos OnePlus i Danmark.

Læs også: Anmeldelse af OnePlus 10 Pro

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.