OnePlus kommer måske ind på tabletmarkedet med OnePlus Pad

Billede kredit: beebom.com

OnePlus arbejder muligvis på sin første tablet ifølge en ny varemærkeansøgning. Skulle den komme ud, ville den blive kaldt OnePlus Pad. Der er i øjeblikket meget lidt info omkring designet, specifikationerne og detaljerne i forhold til tabletten.

Som sagt overvejer OnePlus tilsyneladende på at få adgang til tabletmarkedet. Virksomheden har ansøgt et varemærkenavn hos EUIPO (ifølge MySmartPrice), der skulle være OnePlus Pad, hvilket antyder firmaets første skridt ind på tabletmarkedet.

Læs også: De bedste Android-telefoner i 2021

Ansøgningen, der blev offentliggjort den 1. juli, viser ikke, hvad en OnePlus Pad vil omfatte med hensyn til design, specifikationer eller funktioner. Imidlertid antyder varemærkenavnet OnePlus’s hensigt omkring at udvide sine produktlinjer ud over smartphones og wearables.

OnePlus Pad: En ny tablet eller et nyt mærke?

Ifølge rygter er OnePlus ikke det eneste BBK-mærke, der arbejder på at få tablets ud på markedet. I juni kom det ud, at Realme er på ved med Realme Pad. Rygter omkring kommende Vivo- og Oppo-tablets er også dukket op i år.

Når man tager OnePlus og Oppos nyligt annoncerede tættere arbejdsforhold med i betragtning, så ville det ikke være underligt at forestille sig, at de to virksomheder arbejdede sammen om en ny tablet. OnePlus-fans vil sandsynligvis ikke være særlig begejstrede over dette.

Det skal nævnes, at ansøgning ikke er en 100 procent bekræftelse på en kommende OnePlus-tablet. Ansøgningen kan også bare være OnePlus, der søger om rettigheden til navnet.

Læs også: OnePlus 9 Pro anmeldelse

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.