OnePlus lancerer ny koncepttelefon på Mobile World Congress

OnePlus 11-flagskibet er ankommet internationalt, og nu er virksomheden ved at forberede sit næste banebrydende produkt. Mærket afslørede, at en OnePlus 11 Concept-telefon vil debutere på MWC i Barcelona, der er planlagt til at finde sted mellem 27. februar og 2. marts.

OnePlus og konceptenheder går langt tilbage – dette vil være det tredje projekt af denne art. Først var det OnePlus Concept One med kameraer, der forsvandt, der kom til CES 2020, derefter var den planlagt til MWC, før konferencen blev aflyst.

I 2021 var der OnePlus 8T Concept med en farveskiftende bagside, der gik fra grå til blå til sort på kommando. Den havde også en mmWave-radar, der i teorien kunne bruges til at registrere håndbevægelser.

Den nye enhed vil have et “fantasifuldt design med industri-ledende teknologi”, som kan betyde alt i verden inden for koncepttelefoner. Vi vil have mere information, når OnePlus 11-konceptet bliver officielt.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.