OnePlus lancerer nyt trade-in program

OnePlus annoncerer et nyt grønt trade in-program i samarbejde med klimaorganisationen Ecologi, der skal bidrage med at reducere virksomhedens klimaaftryk. Hver gang en bruger afleverer deres gamle smartphone og køber en ny på OnePlus’ hjemmeside, vil OnePlus plante et nyt træ i udvalgte skovarealer verden over.

OnePlus forventer at plante tusindvis af nye træer årligt med et nyt trade-in program, hvor brugere har mulighed for at bytte deres gamle smartphone til en ny model på OnePlus’ hjemmeside. Træerne vil blive plantet i særligt udvalgte skovområder verden over og er et lille men vigtigt skridt for at understøtte en mere bæredygtig forretning og verden.

“Ved at give OnePlus’ brugere en mulighed for at hjælpe planeten, hver gang de køber en ny smartphone, hjælper vi dem med at gøre en positiv forskel for planeten. Ved at samarbejde med Ecologi håber vi fortsat at kunne reducere vores indvirkning på verden og samtidig blive en mere bæredygtig virksomhed, “ siger Tuomas Lampen, Head of European Strategy i OnePlus.

Linda Adams, Head of Partnerships i Ecology, tilføjer:

“Selvom der fortsat er meget arbejde at gøre i branchen for forbrugerelektronik, er det fantastisk at se, hvordan OnePlus tager vigtige skridt for at mindske produkternes miljøpåvirkning, samtidig med at de støtter skovrejsningsprojekter. OnePlus har en global tilstedeværelse og en stor kundebase, og vi håber, at de kan være et forbillede for andre virksomheder i branchen og inspirere flere til at deltage i den kollektive kamp mod klimaforandringer.”

Stort fokus på bæredygtighed

OnePlus’ samarbejde med Ecologi er en vigtig del af OnePlus’ bestræbelser på at blive en mere bæredygtig forretning. Både OnePlus og moderselskabet OPPO har lanceret nye grønne initiativer, fx grøn emballage, reduktion af generel plastik-forbrug, længere produktlevetider og etableringen af trade-in programmer med fokus på genanvendelig elektronik.

Læs mere om OnePlus og OPPPos bæredygtighedsindsats HER.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.