OnePlus Nord 3 er et skridt nærmere lanceringen: Her er, hvad du kan forvente

OnePlus 3

OnePlus forventes i vid udstrækning at lancere Nord 3-telefonen i mellemklassen, hvor en tipper allerede bemærker, at det muligvis vil være en omdøbt OnePlus Ace 2V.

Nu har den pålidelige lækker Yogesh Brar udsendt et par flere detaljer om OnePlus Nord 3 på Twitter. For det første siger Brar, at OnePlus er begyndt at teste telefonen på indiske og globale markeder.

Lækeren hævdede også, at den nye mellemklassetelefon er seks til otte uger væk fra lanceringen. Så du skal muligvis vente til maj eller endda begyndelsen af juni på en udgivelse.

Brar uddelte også mulige OnePlus Nord 3-specifikationer, og disse detaljer stemmer faktisk overens med OnePlus Ace 2V. Interessante funktioner inkluderer en MediaTek Dimensity 9000-processor, en 6,7-tommer 1,5K OLED-skærm (120Hz) og et 5.000 mAh batteri med 80W opladning. Telefonen siges også at tilbyde et 64MP+8MP+2MP tredobbelt bagkameraopsætning og et 16MP selfie-kamera.

Endelig hævdes det, at OnePlus Nord 3 vil sælges til mellem Rs 30.000 og Rs 40.000 (ca. 2.500 kr. til 3.300 kr.). Til sammenligning kom Nord 2 ud til en pris på 3.299. Så det ser ud til, at der ikke kommer nogen prisstigning i år.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.