OnePlus Nord 3 spås at skulle få en række store opgraderinger

Mens vi stadig venter på, at den almindelige OnePlus 10 kommer efter OnePlus 10 Pro er blevet annonceret, tyder en ny lækage på, at det kinesiske smartphonemærke i stedet kan have rettet sin opmærksomhed mod deres nyeste mellemklasse-udfordrer: OnePlus Nord 3.

Fra de påståede specifikationer, lækket af Digital Chat Station på det kinesiske sociale netværk Weibo, lyder det som om, at den nye telefon kunne blive en stor opgradering i forhold til den fremragende OnePlus Nord 2.

Lækkeren oplyser, at firmaets næste telefon vil have Dimensity 8100-chipsættet, understøttet af 12 GB RAM og et 4.500 mAh-batteri. Den vil tilsyneladende være betydeligt større, med en 6,7-tommer 1080×2412-skærm, der langt overgår Nord 2’s 6,43-tommers skærm.

Den vil angiveligt have en tredobbelt kamera-opsætning bestående af 50MP, 8MP og 2MP sensorer. Hovedsensoren hævdes at være den samme Sonys IMX766 billedsensor, som blev brugt i sidste års OnePlus Nord 2.

Interessant nok vil den angiveligt også have 150W kablet opladning, hvilket overgår hastigheden på selve OnePlus 10 Pro, der har 80W. Taget i betragtning af at telefonen kan oplade sit 5.000 mAh batteri fra 0 til 100% på omkring en halv time, lyder det virkelig som om OnePlus ønsker at fjerne alle bekymringer batterilevetiden.

For at være klar siger Digital Chat Station faktisk ikke eksplicit, at dette er Nord 3, kun at det er en telefon fra OnePlus, men specifikationerne matcher et tidligere læk omkring telefonen fra Digit. Rapporten, der blev offentliggjort for tre uger siden, hævdede, at OnePlus 3 ville ankomme i Q2 2022 og have både Dimensity 8100-chippen og 150W opladning.

Af en eller anden grund har de valgt Nord Amerika fra med denne model, men de Tidligere Nord-telefoner er alle heldigvis kommet til Europa, og det håber vi selvfølgelig de fortsætter med, da det ser ud som om, den er værd at holde øje med.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.