OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kan købes fra i dag

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

OnePlus’ nyeste smartphone i mellemklassen OnePlus Nord CE 3 Lite 5G blev revet ned fra ecom-preorder-hylderne med 600% flere bestillinger end sin forgænger. Var man ikke en af de hurtige, har man chancen i dag, hvor den nye Nord-smartphone er at finde fysisk på hylderne i hele landet.

Med fantastiske specifikationer som 67W SUPERVOOC hurtigopladning, en 6,72 tommer stor 120 Hz-skærm og et kraftfuldt kamerasystem, der byder på 108 megapixel i hovedkameraet inklusive 3x lossless zoom, er det fra i dag den 20. april muligt at få fat i OnePlus’ nyeste mellemklasse-smartphone OnePlus Nord CE 3 Lite 5G til kun 2.499 kroner.

Den nye smartphone har vist sig at være den hidtil mest succesfulde CE Lite-model, eftersom den alene den første uge mere end femdoblede salget af preorders med 600 % flere forudbestillinger end sin forgænger OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

Med OnePlus Nord CE 3 Lite 5G får man en hurtig ydeevne, samtidig med at de vigtigste funktioner er forbedret for at kunne tilbyde brugerne et førsteklasses produkt til et overkommeligt prisniveau. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er desuden udstyret med et Qualcomm Snapdragon 695 5G-chipsæt, et kraftfuldt 108-megapixel kamera og et langtidsholdbart 5000 mAh-batteri med 67W SUPERVOOC ultrahurtig opladning. 

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.