OnePlus Nord CE 3 Lite har fået en fremragende start

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

OnePlus’ nyeste smartphone OnePlus Nord CE 3 Lite 5G har fået en forrygende start på markedet med 600 % flere forudbestillinger end sin forgænger. Dermed sætter den nye Nord-smartphone historisk rekord i virksomhedens levetid.

Siden den 4. april har det været muligt at forudbestille OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, og alene den første uge har den nye smartphone i mellemklassen vist sig at være den hidtil mest succesfulde CE Lite-model. I løbet af blot de første syv dage med preorders er salget af smartphonen mere end femdoblet sammenlignet med forgængeren OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

“OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er lynhurtigt blevet et kæmpe hit takket være sin førsteklasses teknologi, sit fantastiske kamera og sin ydeevne til en meget overkommelig pris. Ud fra brugerdata ved vi, at OnePlus Nord CE-enhederne tiltrækker mange nye brugere til det populære OnePlus-community og understøtter dermed vores mission om at levere teknologi i topklasse til et bredt publikum,” siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus Danmark.

Med OnePlus Nord CE 3 Lite 5G får man en hurtig ydeevne, samtidig med at de vigtigste funktioner er forbedret for at kunne tilbyde brugerne et førsteklasses produkt til et overkommeligt prisniveau. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G er desuden udstyret med et Qualcomm Snapdragon 695 5G-chipsæt, et kraftfuldt 108-megapixel kamera og et langtidsholdbart 5000 mAh-batteri med 67W SUPERVOOC ultrahurtig opladning. 

About Anders Buhl 745 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.