OnePlus Open-lanceringsdatoen er muligvis blevet udsat

OnePlus Open
Kilde: SmartPrix/Steve Hemmerstoffer

OnePlus bekræftede tilbage på MWC 2023, at de arbejder på en foldbar telefon, og vi har set lækager og tydelige gengivelser siden da. To kilder hævdede for nylig, at den såkaldte OnePlus Open lanceres den 26. august, men det lyder som om, at denne dato er blevet udskudt.

Den hyppige tipper Max Jambor har hævdet på Twitter, at OnePlus Open-lanceringsdatoen er blevet “skubbet lidt tilbage”.

Jambor hævder, at den foldbare telefon er blevet forsinket på grund af et skift fra BOE-skærme til Samsung-skærme. Lækeren foreslog, at bekymringer om skærmkvalitet var hovedårsagen til skiftet. Formentlig blev dette skifte besluttet for mindst et par uger siden og ikke inden for de sidste par dage, da dette er en stor ændring, der kan tage et stykke tid.

Ikke desto mindre er der ingen ord om en ny lanceringsdato for OnePlus Open, men en uges forsinkelse ville betyde, at lanceringen falder sammen med IFA 2023.

Den nye foldbare skulle komme med et Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt, en 7,8-tommer foldeskærm, en 6,3-tommer smartphoneskærm og et 4.800 mAh batteri med 67W kablet opladning. Den siges også at komme med et tredobbelt bagkamerasystem, der består af et 48 MP hovedkamera, 48 MP ultravidvinkelobjektiv og et 64 MP periskopobjektiv. Så dem, der leder efter et alternativ til Pixel Fold og Galaxy Z Fold 5, bør huske på denne.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.