OnePlus Pad Go kan blive virksomhedens næste tablet

OnePlus-Pad

Når det kommer til tablets, er det stadig svært for nogle at se ud over Apple og iPad, men der kommer flere og flere fantastiske Android muligheder på markedet hele tiden. Nu ser det ud til, at OnePlus arbejder på at frigive en prisvenlig-enhed, der skal slutte sig til den eksisterende OnePlus Pad.

Hvis rapporterne er rigtig, vil den ubekræftede enhed blive kaldt OnePlus Pad Go, en betegnelse, der antyder, at den vil falde ind i den budgetvenlige prisklasse i stedet for en, der vil konkurrere med i toppen.

OnePlus Pad Go

Den første rapport om OnePlus Pad Go kom efter, at lækkeren @1NormalUsername opdagede et indlæg på OnePlus-foraene, der så ud til at nævne OnePlus Pad Go og den nye modelidentifikator OPD2304. Det kan være nok til at få alles opmærksomhed i sig selv, men det blev så understøttet af, at det samme modelnummer også blev set i certificeringsdatabasen på Bureau of Indian Standards (BIS) hjemmeside.

Modellen OPD2304 dukkede op sammen med OPD2305, både i tabletkategorien og blev registreret den 16. august. Som nogle allerede har påpeget, er de to modelnumre sandsynligvis for en enkelt tablet – men med Wi-Fi og mobildata muligheder.

I betragtning af Go-navnet og det faktum, at tabletten har debuteret i BIS-databasen, er nogle kommet til den konklusion, at den ubekræftede tablet vil være en budgetmodel rettet direkte mod det indiske marked. Det er muligt, at tabletten selvfølgelig også kommer til salg internationalt, men vi har endnu ikke set nogen konkret indikation på, at det vil ske.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.