OnePlus samarbejder med prisbelønnet fotograf om at vise OnePlus 11 5G’s portrætkamera

OnePlus 11

Den 7. februar lancerer den globale teknologivirksomhed OnePlus den nye OnePlus 11 5G. OnePlus har indgået et samarbejde med den prisbelønnede og kongelige fotograf Matt Porteous, der – over 500 kilometer væk fra sit studie – har indfanget portrætbilleder i et særligt udfordrende terræn i en af Storbritanniens mest isolerede samfund Knoydart. Det er muligt takket være OnePlus 11 5G’s Hasselblad-kamera og en fjernstyret drone. 

OnePlus er sammen med fotografen Matt Porteous rejst til Knoydart for at tage portrætter af indbyggerne og deres måde at leve på i det vilde og udfordrende terræn – i et af verdens mest logistisk udfordrende fotoshoots. Det sker i forbindelse med lanceringen af OnePlus 11 5G for at sætte fokus på Hasselblad-kameraets imponerende portrætfunktioner.

Se videoen med de imponerende billeder HER.

Det er kun muligt at rejse til Knoydart med båd eller til fods over en to-dages vandretur gennem det skotske højland. Derfor blev OnePlus 11 5G monteret på en drone og fløjet ind på halvøen – og via satellitteknologi kunne Matt Porteous instruere de lokale i Knoydart og fotografere livet i det isolerede samfund fra sit studie over 500 kilometer væk.

Skotlands landskab set med Hasselblad-teknologi

Takket være Hasselblad-kameraet i OnePlus 11 5G og og den populære Natural Colour Calibration-teknologi var det muligt at indfange det skotske landskabs naturlige skønhed i naturtro farver og levere DSLR-fotografering i DSLR-kvalitet takket være optisk billedstabilisering. 

OnePlus 11 5G lanceres med et tredobbelt kamera, der gør det muligt for brugerne at fange ethvert øjeblik ned til selv den mindste detalje og kommer også med en helt ny 13-kanals multispektral sensor til lys-og farveidentifikation, som sikrer, at OnePlus 11 5G dækker alle scenarier inden for fotografi. Med Hasselblad Portrait Mode kan smartphonen tage portrætter med den kvalitet, udtryk og følelse, som der forventes af et professionelt kamera.

“Det var den ultimative test af mine fotografiske evner, da jeg aldrig før har stået i spidsen for en portræt-session med en smartphone – og slet ikke en, der svæver gennem luften, mens jeg er flere hundrede kilometer væk. Heldigvis har OnePlus 11 5G et fremragende kamera, som gjorde det muligt for mig at tage billeder i DSLR-kvalitet, selv under udfordrende omstændigheder,” siger Matt Porteous.

Matt Porteous er også fotografen bag de officielle familieportrætter af prinsen og prinsessen af Wales, Prins William og Kate Middleton. Hans billeder og portrætter fra samarbejdet med OnePlus vil også blive vist på tværs af OnePlus’ sociale kanaler.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.