OnePlus siger, at alarmskyderen kommer tilbage

OnePlus 10T design

OnePlus har netop annonceret OnePlus 10T under en begivenhed i New York, men enheden mangler en signaturfunktion – alarmskyderen.

Alarmskyderen har været en integreret del af OnePlus flagskibstelefoner siden begyndelsen, og selvom den ikke findes på nogle af Nord-serien, har flagskibsmodellerne fortsat haft den, indtil denne enhed.

For OnePlus 10T fjernede OnePlus alarmskyderen for at få mere plads inde i enheden, til vigtige ydeevneforbedringer som et større batteri og flere antenner.

Er offeret for stort for de millioner af OnePlus-fans, der elsker den? Hvis det er det, så fortvivl ikke. OnePlus har antydet, at alarmskyderen ikke er væk for altid.

OnePlus’ PR-chef i EU, Aske Kjær siger om situationen, ”Vi arbejder på at få knappen tilbage.” Han forsikrer, at der ikke er tale om et farvel til knappen for evigt, blot fordi den ikke på OnePlus 10T.

”Vores udviklingsteam arbejder hårdt. Dette er ikke et permanent farvel til alarmskyderen,” fortæller Aske Kjær til Tech Advisor.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.