OnePlus udvikler ray tracing-teknologi til mobile platforme

OnePlus offentliggør nu et samarbejde med OPPO og Qualcomm om udviklingen af ray tracing-teknologien, der giver mobile gamere en endnu bedre spiloplevelse. Den nye teknologi forbedrer grafikken i mobilspil og gør det lettere for udviklere at genskabe skygger, refleksioner og realistiske lyseffekter.

Med udviklingen af AAA-spil til mobile platforme er det muligt at opleve førsteklasses spiloplevelser på telefonen. Og med ray tracing-teknologi bliver spiloplevelsen endnu bedre. 

OPPO og Qualcomm Technologies Inc. har netop præsenteret deres samarbejde om at bringe ray tracing-teknologien til Snapdragon ® Gen 2-mobilplatformen. OnePlus har arbejdet tæt sammen med OPPO’s ingeniørteam i udviklingen af teknologien, der primært bruges til at simulere refleksions- og brydningseffekter for at gengive lys- og skyggeeffekter.

“OnePlus bestræber sig på at levere produkter med flagskibspræstationer med en hurtig og indlevende oplevelse til vores brugere. Med dette samarbejde kan vi imødekomme vores brugeres behov og ønsker, og introduktionen af ray tracing-teknologien til mobile enheder understøtter vores løfte om at give mobilspillere en enestående spiloplevelse,” siger Kinder Liu, COO og leder af R&D hos OnePlus.

Ray tracing-teknologi til mobile platforme forbedrer ikke kun grafikken i spil, men åbner også op for nye muligheder for lyd, autonomous driving og content creators inden for virtual reality. Udviklere behøver ikke længere bruge timer på at genskabe skygger, men kan i stedet aktivere ray tracing for at tilføje realistiske lyseffekter til deres indhold.

OnePlus vil fremover arbejde sammen med forskellige partnere i udviklingen af ray tracing-teknologien samt andre teknologier, der kan give mobil-gamere en endnu bedre spiloplevelse. 

Om OnePlus og spil

  • Under “Never Settle”-budskabet har OnePlus en mission om at give brugerne den bedst mulige spiloplevelse ved at fremstille premium smartphones med imponerende gaming-ydelse. Gaming har været kernen i OnePlus siden lanceringen, og teknologivirksomheden har løbende introduceret flere gaming-teknologier.
  • I 2019 lancerede OnePlus OnePlus 7 Pro med en 2K+ OLED-skærm og 90 Hz opdateringshastighed, der giver en endnu mere indlevende oplevelse end tidligere.
  • I 2020 blev OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, takket være et samarbejde med Epic Games, nogle af de første telefoner på markedet, der kunne køre Fortnite med 90 FPS.
  • I 2022 lancerede OnePlus Hyperboost-motoren, der integrerer fire vigtige teknologier:  General Performance Adapter (GPA), Frame Stabilizer, GPU Load Control (GLC) og LsTouch, der tilsammen giver en hurtig og jævn spiloplevelse med kort responstid og stabile spilrammer.
About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.