Plecto opruster med ny adm. direktør med ansvar for skalering i USA

Plecto

Den danske softwarevirksomhed Plecto har de seneste år haft fart på med nye markeder, en fordobling af salget alene i USA i 2022 og kunder på tværs af mere end 50 lande. Planerne for de kommende år er store, og derfor har investor og medejer Jan Lehrmann i samarbejde med resten af bestyrelsen truffet beslutning om at ansætte Flemming Stein i rollen som adm. direktør, mens nuværende adm. direktør Kristian Øllegaard fortsætter i rollen som Chief Product Officer.

Beslutningen sker på initiativ af Kristian Øllegaard selv, der i takt med en voksende forretning ser behovet for et større strategisk fokus på virksomhedens kommercielle aktiviteter i ind- og udland, mens han selv gerne vil dykke mere ned i udviklingen af Plectos produkt. Netop vækst af forretningen i udlandet og en række andre og nye kommercielle initiativer de kommende år bliver nogle af Flemming Steins primære ansvarsområder:

”Jeg er stolt over, at vi kan løft sløret for så stærk en profil til Plecto, og jeg er ikke i tvivl om, at Flemming Stein er den helt rette til opgaven. Han kommer med dybdegående viden om salg og skalering samt bred international erfaring, og jeg glæder mig til at tage fat på de opgaver, der venter sammen med resten af teamet med ham ved roret,” siger Kristian Øllegaard.

Kristian Øllegaard fortsætter selv i rollen som Chief Product Officer, hvor han efter eget ønske fremover kommer til at fokusere på den overordnede produktstrategi og udviklingen af Plectos produkt: Et eftertragtet og datadrevet performance-program målrettet særligt salg- og marketingvirksomheder – et KPI-baseret træningsprogram og værktøj, der bruges i over 50 lande og som hjælper virksomheder med at måle på indsatser i realtid og vækste på rekordtid.

International vækstrejse over de kommende år

Flemming Stein kommer med 28 års erfaring fra topstillinger på tværs af den danske it-branche. Han har bl.a. boet og arbejdet i USA i 6 år, hvor han har opbygget salgs- og distributionskanaler for danske virksomheder – en erfaring som forventeligt bliver meget relevant i den nære fremtid for Plecto:

Jeg er meget glad for muligheden og for at blive en del af den vækstrejse, som Plecto er på. Plecto har især fået rigtig godt fat på det amerikanske marked, hvortil salget blev mere end fordoblet i 2022, og jeg ser frem til at udbrede kendskabet yderligere og løfte os til nye højder både i eksisterende og nye markeder,” siger Flemming Stein og konkluderer, at han forventer, USA overhaler Danmark i 2023 som det største marked for Plecto.

Flemming Stein kommer senest fra en stilling som adm. direktør for den danske softwarevirksomhed VIS Performance. Tidligere stillinger tæller bl.a. andre CCO-poster for softwarevirksomheder Targit samt flere topdirektør-stillinger i møbel- og sportsgrossistbranchen. 

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.