Priserne på Samsung Galaxy S22 er kommet til alle tre modeller – og det er kedelige nyheder

Billedkredit: LetsGoDigital

Galaxy S22 kommer snart, og nu er der en ny lækage med påståede priser på alle tre modeller. Mens den almindelige Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus siges at få en beskeden stigning, kan Galaxy S22 Ultra få en stigning på $100.

Godt nok siger, tipperen, TheGalox_, at S22 Plus og S22 Ultra muligvis kommer med et 256 GB basislager, hvilket gør deres prisstigninger mere forståelige. Men i en verden, hvor iPhone 13 og Pixel 6 tilbyder overbevisende oplevelser til gode priser, får det dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad Samsung har i tankerne, hvis disse rygter viser sig at være sande.

Galaxy S22 vil angiveligt stige til en startpris på $849, Galaxy S22 Plus til $1.049 og Galaxy S22 Ultra til $1.299. At se Ultra stige til samme pris, som Galaxy Note 20 Ultra, er ikke så overraskende taget i betragtning af rygterne omkring telefonen.

Så en stigning på $50-$100 over hele linjen vil helt sikkert ikke glæde kunder, der vælger at købe telefonerne med det samme. Galaxy S21-serien havde en noget mere fair pris, bestemt bedre end Galaxy S20-serien i 2020. Men med chipmanglen, der forårsager problemer overalt, er fremstilling af smartphones sandsynligvis dyrere nu end nogensinde.

Af alle tre Galaxy S22-modeller lyder Ultra som den mest interessante hidtil. En nylig lækage viste den mest Note-lignende Galaxy S-telefon nogensinde, inklusiv et sted til en S Pen. Samsung planlægger angiveligt også at skrumpe alle tre telefoner – S22 til 6,1 tommer fra 6,2, S22 Plus til 6,5 tommer fra 6,7 og S22 Ultra til 6,8 ned fra 6,9.

Alle tre telefoner forventes at have den nye Snapdragon 898 system-on-chip på de fleste markeder, hvor nogle får Exynos 2200 (som er den mere interessante af de to baseret på, hvad vi ved, takket være dens AMD-drevne GPU). Vi tror, at kameraerne vil se beskedne opgraderinger med en 50 MP hovedsensor på S22/S22 Plus og 108 MP på Ultra.

Rygterne peger på en annoncering og udgivelse i februar for Galaxy S22-familien, hvor Samsung angiveligt bruger januar til at lancere Galaxy S21 FE.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.