Rapport: Apple skærer i produktionen af iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus
Kilde: Apple

Det ser ud til, at iPhone 14 Plus ikke er kommet godt fra start, som tidligere rapporter antydede, og nu siger The Information, at Apple har stoppet produktionen af iPhone 14 Plus og revurderer efterspørgslen.

Med henvisning til forsyningskædekilder antyder den nye rapport, at Apple har kontaktet mindst én iPhone-monteringspartner for straks at standse iPhone 14 Plus-produktionen og har også kontaktet to komponentleverandører for at sænke produktionen med op til 90%. Rapporten nævner også, at mindst én iPhone-leverandør er blevet instrueret i at øge komponentproduktionen til iPhone 14 Pro og 14 Pro Max-modellerne.

Der er ingen officiel kommentar fra Apple om denne udvikling. For kun 1000 kr. mere for en iPhone 14 Pro og 2000 kr. mere for 14 Pro Max er iPhone 14 Plus i ingenmandsland. På trods af den igangværende limbo omkring iPhone 14 Plus, antyder nyhedskilden, at Apple stadig planlægger at annoncere en iPhone 15 Plus næste år.

About Anders Buhl 547 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.