Sådan ser du Apples ‘Far Out’-begivenhed

Apple Event 2022

Apples næste store produktbegivenhed er fastsat til den 7. september. Det er virksomhedens tredje live-begivenhed i år, og vi forventer at se en hel del store annonceringer, fra iPhone 14-serien til en ny “Pro” Apple Watch-model til den næste generation af AirPods Pro – plus en masse mere.

Arrangementet afholdes personligt for udvalgte medlemmer af medierne, men det kommer også til at blive streamet online for alle andre. Her er detaljerne, så du kan se begivenheden, uanset hvor du er.

Hvornår starter apple-eventet i Danmark?

Apple-begivenheden starter den 7. september kl. 19.00

Hvor kan jeg se apple-eventet?

En livestream for Apple-begivenheden vil være tilgængelig på Apple.com, Apples YouTube-kanal og Apple TV-appen. Hvis du ikke kan nå det i tide, er en optagelse af begivenheden normalt tilgængelig lige bagefter på YouTube.

Vi vil her på tech til alle følge op på alle nyhederne fra Apple eventet. Følg os også på Facebook og Youtube, hvor der også vil komme nyheder

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.