Samsung arbejder på en foldbar tablet kaldet Galaxy Z Tab

Galaxy Z Tab

Samsungs næste generation af flagskibstablets, Galaxy Tab S9-serien, kommer tættere på en officiel udgivelse efter flere lækager. Virksomheden kan dog have en overraskelse i vente til os – en foldbar tablet, som ifølge @Tech_Reve vil blive afsløret samtidig med Tab S9-serien.

Den såkaldte Galaxy Z Tab bliver en del af den foldbare Z-serie. Desværre er der ikke meget andet kendt om enheden – vil den være en tredobbelt foldbar, som tidligere rygter forestillede sig? Det er uklart og måske endda usandsynligt (at have to hængsler vil øge kompleksiteten markant).

Her er, hvordan sådan en tablet kan se ud, baseret på designtegninger fra et patent indleveret af Samsung for et par år siden. Patentet viser dobbelte hængsler, der gør det muligt at folde tabletten frem eller tilbage afhængigt af, om brugeren ønsker at lukke skærmen for at beskytte den eller for at skabe en mindre skærm med et bredt billedformat.

Patenttegninger bliver selvfølgelig ikke altid til virkelighed, og et enkelthængslet design vil være nemmere at lave – Samsung har allerede fire generationer af Z Folds under bæltet, og det er et spørgsmål om at skalere det op til tabletstørrelse.

Vi burde få mere pålidelig information om Samsungs fremtidige produktsortiment, når Galaxy Tab S9 nærmer sig. Det forventes også, at Apples første indtog i foldbare maskiner bliver en iPad frem for en iPhone. Ming-Chi Kuo siger, at den vil lanceres i 2024, så Samsung har stadig tid til at slå sin største rival på markedet.

About Anders Buhl 745 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.