Samsung Galaxy A54 får et 50 MP hovedkamera

Samsung Galaxy A54

En ny rapport fra GalaxyClub, som har en solid track record af Samsung-relaterede lækager, tyder på, at den kommende Galaxy A54 vil have et 50MP hovedkamera. Desværre blev der ikke givet andre detaljer i denne rapport bortset fra megapixel-antallet.

I første omgang tyder dette på en kameranedgradering, da Galaxy A52 og A53 begge har 64 MP hovedkameraer. Men som vi alle ved, er megapixel-antallet ikke alt, og faktisk, kan overgangen til en 50 MP-sensor signalere en opgradering.

Den nuværende 64MP-sensor, der bruges på Galaxy A52 og A53, er ikke særlig stor. Og Samsungs politik med at inkludere avancerede funktioner i nogle af sine Galaxy A-smartphones kan betyde, at A54 vil have en større, mere kapabel 50MP hovedsensor. Enheden kunne sagtens bruge det samme kamera som Galaxy S22 og S22+, men det er kun os, der spekulerer.

Galaxy A53 har omkring seks måneder mere, før dens livscyklus slutter, så vi vil helt sikkert høre mere om A54, når udgivelsesdatoen nærmer sig.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.