Samsung Galaxy Buds FE detaljer lækket

Galaxy Buds 2 Pro

I stedet for at udgive den næste generation af Galaxy Buds i år, vil Samsung sandsynligvis starte en ny Fan Edition-serie af deres TWS (True Wireless Stereo) øretelefoner, ifølge GalaxyClub. Galaxy Buds FE vil sandsynligvis få debut ved udgangen af dette år sammen med Galaxy S23 FE-smartphonen og Galaxy Tab S9 FE-tabletten.

Et par billeder afslører ikke kun designet, men også nogle af funktionerne. De nye FE buds får et design, der ligner de originale Galaxy Buds og Buds+ med vingespidser for en mere sikker pasform inde i øret. Ifølge den lækkede manual vil Samsung levere to vingespidsstørrelser – S/M og M/L.

Samsung Galaxy Buds FE

Opladningsetuiet er derimod det samme som Galaxy Buds 2 og Buds 2 Pro med en firkantet form, afrundede hjørner og selvfølgelig en USB-C-port til opladning. Vi ved dog ikke, om trådløs opladning er tilgængelig. At dømme efter billederne vil farvemulighederne sandsynligvis kun være sorte, og der er fire mikrofoner i alt – to på hver øretelefon.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.