Samsung Galaxy S21 FE er angiveligt aflyst – så hvad er det næste?

Samsung Galaxy S21 FE kan være på vej til at blive skåret fra på grund af den igangværende globale chipmangel.

Ifølge Korea’s Digital Daily kan den billigere adgang til Samsung Galaxy S21-serie være blevet aflyst for at sikre, at Samsung har det, de skal bruge for for at opretholde produktionen af Galaxy Z Flip 3-telefonen.

Digital Daily citerer en anonym Samsung-chef, der hævder, at Galaxy S21 FEs online “Unpacked event” er blevet aflyst. Den var oprindeligt planlagt til midten af oktober, og Samsung siges at “gennemgå selve smartphone-lanceringen.” Med andre ord lyder det som om, at Galaxy S21 FE slet ikke kommer.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Ifølge rapporten har Galaxy Z Flip 3 solgt for godt, og Samsungs produktion har ikke været i stand til at følge med efterspørgslen. Og med rygterne om Galaxy S21 FE, der påstår, at telefonen ville have mange af de samme avancerede komponenter som Galaxy S21, giver det mening, at Samsung måske kæmper for at få alle komponenterne til at producere begge telefoner.

Den globale chipmangel har stået på i noget tid nu. Eftervirkningerne har også været ret vidtrækkende med produktion af alt fra næste generations spilkonsoller til biler, der lider som følge heraf.

Samsung har ikke bekræftet eller benægtet denne aflysning af Galaxy S21 FE og siger til Digital Daily, at “det er svært at bekræfte produktet før udgivelsen.” Så desværre bliver vi bare nødt til at vente og se, hvad de næste uger bringer, og hvad det betyder for Galaxy S21 FE’s chancer.

Hvis telefonen til sidst lanceres, kan vi forvente noget, der ligner Galaxy S21, men med et par kompromiser for at hjælpe med at holde prisen nede. Rygtet er, at designet primært vil være det samme, og at telefonen vil køre på den samme Snapdragon 888-chip som den almindelige Galaxy S21.

Andre hævder, at S21 FE-telefonen vil have en Full HD-skærm, 6 GB RAM, et 32MP frontkamera og bagkamera med tredobbelt objektiv, der har et 32MP hovedobjektiv, 12MP ultrabredt og 8MP telefoto.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.