Samsung Galaxy S22 forudbestilling og udgivelsesdatoer lækket — og Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE vil angiveligt blive lanceret den 4. januar, hvorimod Galaxy S22 vil komme i februar.

Lanceringsdatoer og udgivelsesdatoer for Samsung Galaxy S21 FE og Samsung Galaxy S22 er kommet i fokus. Mens vi havde en idé om, at de to enheder kunne blive lanceret i henholdsvis januar og februar, har en lækker nu offentliggjort de nøjagtige dage, hvor enhederne annonceres og kommer til salg.

Læs også: De bedste telefoner lige nu

Samsung Galaxy 21 FE vil angiveligt blive annonceret ved en Samsung Unpacked-begivenhed den 4. januar 2022, mens Samsung Galaxy S22 vil blive afsløret ved en anden Samsung Unpacked-begivenhed den 8. februar. Dette er ifølge Jon Prosser, som har en ret pålidelig track record.

I samme tweet skrev Prosser, at S21 FE ville komme til salg den 11. januar uden forudbestillingsperiode, mens S22-forudbestillingerne ville begynde den 8. februar, og den ville være tilgængelig fra den 18. februar.

S21 FE’s påståede annoncering vil komme i starten af CES 2022, hvilket ville give mening, da Samsung håber at slå til på årets største tech-konference, som afholdes efter normale omstændigheder efter et års pause pga. Covid.

S22’erens udgivelsesdato kommer ifølge Prosser omkring en måned senere, men et par uger før Mobile World Congress, som starter den 28. februar.

Prossers tweet bekræfter et tidligere læk fra SamMobile i begyndelsen af oktober, som forudsagde, at S21 FE ville komme i januar og S22 i februar. Prosser havde rapporteret i sidste uge, at S22-forudbestillingerne ville begynde i februar, for at give S21 FE noget pusterum.

Ligesom Samsung Galaxy 20 FE før den, vil S21 “Fan Edition”-telefonen sandsynligvis have den samme Snapdragon 888-chip og 120Hz-skærm som S21, men med et mindre premium design og et nedgraderet kamera. Den forventes også at være væsentligt billigere end S21.

Galaxy S22-serien vil angiveligt bestå af tre telefoner i Galaxy S22, Galaxy S22 Pro og Galaxy S22 Ultra. De almindelige S22 og S22 Pro er tippet til at have mindre skærme og opgraderinger til 50 MP-kameraet. S22 Ultra kunne arve et par designfunktioner fra Note-linjen, især en intern slot til at have S Pen.

S22-serien rygtes at have en ny Qualcomm Snapdragon 895-processor; den internationale version (den som bliver udgivet i Danmark) vil have en Exynos 2200-chip sammen med en GPU baseret på AMD’s RDNA 2-arkitektur.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.