Samsung Galaxy S22-forudbestillinger kommer måske med gratis Galaxy Buds Pro

Vi er kun en dag væk fra Samsung Unpacked 2022-begivenheden, hvilket betyder, at vi snart kommer til at se afsløringen af Samsung Galaxy S22-serien. Og hvis du planlægger at få en af de nye modeller, har vi gode nyheder.

Det ser ud til, at Galaxy S22-serien kunne komme med et par gratis Samsung Galaxy Buds Pro trådløse øretelefoner. Det er ifølge en tidlig produktbeskrivelse på en polsk hjemmeside (via TechInsider), som antyder, at tilbuddet strækker sig til alle de potentielle modeller, inklusive Samsung Galaxy S22 Plus og Samsung Galaxy S22 Ultra.

Selvom listen siden er blevet fjernet, ville det ikke være usædvanligt for Samsung at gå igennem med et sådant tilbud, da den sydkoreanske tech-gigant er kendt for at smide et par lækkerier ind med sine premium-smartphones. Normalt er det et microSD-kort eller hovedtelefoner, men Samsung Galaxy Buds Pro er ikke ligefrem et par gennemsnitlige øretelefoner.

Samsung Galaxy Buds Pro, der sælges til omkring 1000 kr., er heller ikke ligefrem de billigste øretelefoner på markedet. Og med en imponerende aktiv støjreduktion og en batterilevetid på 8 timer (med ANC slukket), kan disse øretelefoner nemt gå op mod andre konkurrerende flagskibe fra f.eks. Apple AirPods Pro. De brillere især med deres enestående lydkvalitet og det vandtætte design. Så hvis Samsung virkelig planlægger at sende et par gratis Samsung Galaxy Buds Pro med sine Galaxy S22-forudbestillinger, ville det være et kup.

Beskrivelsen nævnte også, at udgivelsesdatoen for Samsung Galaxy S22 Ultra angiveligt er planlagt til den 25. februar, med Plus- og standardmodellerne planlagt til den 11. marts. Ifølge beskrivelsen forventes forudbestillinger af alle tre modeller at åbne d. 9. februar. Disse oplysninger svarer tilsyneladende med andre rygter, som vi har set i løbet af den sidste måned.

Men gør dig ikke for høje forhåbninger endnu, for selvom oplysningerne er korrekte, kan forskellige regioner have forskellige betingelser for forudbestillinger, hvilket betyder, at ovenstående tilbud måske alligevel ikke gælder for dig. Den gode nyhed er dog, at vi ikke skal vente længe, før vi med sikkerhed finder ud af det. Morgendagens Samsung-begivenhed forventes at begynde kl. 10.00 ET / 7.00 PT / 15.00. GMT onsdag den 9. februar.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.