Samsung Galaxy S23 ser ud til at blive en skuffelse

Samsung Galaxy S23 anmeldelse

Samsung Galaxy S23 starter muligvis 2023’s smartphone-året en smule kedeligt, da den måske ikke er opgraderet specielt meget fra sidste års model.

Som lækker Ice-univers skrev på Twitter, vil vi muligvis ikke se nogen ændringer ud over en ny chip til basis S23- og S23 Plus-modellerne sammenlignet med Galaxy S22. Ultra-modellen vil dog angiveligt få lidt mere i form af en ny chip, en opgraderet skærm (selvom han ikke siger, hvordan den er opgraderet) og et nyt kamera, der rygtes at have en opløsning på 200 MP.

Dette passer ind med andre rygter, vi for nylig har hørt om, at S23 ligner Galaxy S22 meget. Disse inkluderer påstande som, at opladningen ikke ville ændre sig fra 25W, og heller ikke telefotokameraerne på S23 og S23 Plus ville være anderledes end sidste år.

Der har dog også været nogle mere optimistiske rygter omkring S23. Vi har hørt påstanden om, at S23 kunne få et lidt større batteri, og også at der kan være nye selfie-kameraer til S23 og S23 Plus. På den negative side har IU tidligere sagt, at S23’s skærmrammer kan blive større, hvilket ikke giver mening.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.