Samsung Galaxy Watch 4 fejl får den efter sigende til at bryde sammen – hvad du skal gøre

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 4 er stadig et af de bedste smartwatches på markedet, selvom det er blevet erstattet af Samsung Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro. Men den seneste firmwareopdatering til det lidt ældre smartwatch kan måske få nogle brugere til at gå i panik.

Ifølge SamMobile, har den seneste firmwareopdatering til Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic gjort nogle brugeres smartwatches ubrugelige. Opdateringen, R8xxXXU1GVI, er designet til at forbedre systemets stabilitet og pålidelighed. Ironisk nok ser det ud til at opnå det modsatte.

Lad heller ikke batteriet dø. Fejlen ser ud til at udløses specifikt, hvis uret når nul procent batterilevetid. Nogle Redditors har rapporteret at være i stand til at slukke og genstarte deres ure på trods af opdateringen, men de havde også lidt opladning tilbage. Så der er en chance for, at fejlen først udløses, når batteriet dør. Alligevel ville jeg personligt ikke risikere det.

Samsung Galaxy Watch 4 fejl: Officiel kommentar fra Samsung

En Samsung PR-repræsentant er kommet med følgende kommentar:

“Vi er opmærksomme på, at et begrænset antal Galaxy Watch4-seriens modeller ikke tænder efter en nylig softwareopdatering (VI3). Vi har stoppet opdateringen og vil frigive ny software inden længe.

Vi anbefaler forbrugere, der måske har oplevet dette problem med deres Galaxy Watch4-serie, at besøge deres nærmeste Samsung-servicecenter eller ringe til Samsung.”

About Anders Buhl 906 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.