Dele af Samsung Galaxy Z Fold 4 er gået i produktion – og det kan blive en kæmpe lancering

Galaxy Z Fold 4
Kilde: WaqarKhanHD

Produktionen til Samsung Galaxy Z Fold 4 og Samsung Galaxy Z Flip 4 komponenter er tilsyneladende i gang, ifølge kilder, der har talt med til koreanske The Elec. Og hvad yderligere er, Samsung har tilsyneladende store forhåbninger til efterspørgslen, når det kommer til de to foldbare telefoner.

Som rapporten siger, er produktionen af dele til de nye Galaxy Z-modeller påbegyndt, og monteringen siges at starte til juli, lige før den forventede lancering af de to telefoner i august. Derudover bliver der sagt, at Samsung efter sigende planlægger at bygge over 10 millioner enheder i alt, bestående af 70% Z Flips og 30% Z Folds.

Sidste år var allerede et stort år for Samsungs foldbare telefoner, hvor Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 begge tilbød mere raffinerede foldbare oplevelser. Dog byggede Samsung kun 7 millioner Galaxy Z-enheder i alt sidste år, hvor opdelingen var lidt mere jævn med 65% Galaxy Z Flip 3s og 35% Galaxy Z Fold 3s.

Det ser derfor ud til, at Samsung stadig forventer, at efterspørgslen efter disse enheder vil stige i år. Men som rapporten hævder, holder den sine planer fleksible for at tilpasse sig skiftende markedsefterspørgsel.

En anden interessant detalje fra rapporten er den fortjenstmargen, som Samsung tjener på sine telefoner, i det mindste ifølge Mizuho Securities. Mens Galaxy S-telefoner som Galaxy S22 har en margin på 19%, har Galaxy Z-familien en margin på 15% og den billigere Galaxy A-serie kun 5%.

Som vi sagde før, er august den sandsynlige måned, vi vil se den næste generation af Samsungs foldbare telefoner. Rygter om Galaxy Z Fold 4 hævder indtil videre, at den vil få nogle forbedrede kameraer og et omarbejdet billedformat for mere behagelig brug. Galaxy Z Flip 4 siges at få en lidt større udvendig skærm og et større batteri for bedre levetid.

Læs mere: Bedste Samsung-telefoner lige nu

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.