Samsung Galaxy Z Fold 4 kan få en stor lageropgradering

Samsung Galaxy Z Fold 4

Du vil sandsynligvis allerede få en rummelig skærm på Samsung Galaxy Z Fold 4 takket være dens sammenfoldelige udformning. Men nu siges det, at det interne lager også bliver yderst rummeligt.

Ifølge SamMobiles kilder vil Samsung tilbyde en 1 TB lagerversion af Z Fold 4. Det ville være det dobbelte af, hvad du i øjeblikket kan få på Galaxy Z Fold 3, og det samme som den maksimalt tilgængelige lagerplads, som du kan få hos Galaxy S22 Ultra.

Efterhånden som apps bliver større og fotos og videoer mere detaljerede, har brugerne brug for mere lagerplads på deres enheder for at kunne have det hele. Og med microSD-kortpladser, der bliver mere og mere sjældne, og Galaxy Z Fold 4 sandsynligvis ikke får en efter tre generationer af Fold uden microSD-understøttelse, vil muligheden for at tilføje endnu mere indbygget lager være velkommen blandt de mest seriøse telefonbrugere.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Med så meget lagerplads ville Galaxy Z Fold 4 være den ideelle enhed for nogen, der ønsker at kombinere deres telefon og tablet i én. Galaxy Z Fold 3 gør det allerede en mulighed med sin 7,6-tommer interne skærm og S Pen-kompatibilitet, men tilføjelse af ekstra kapacitet vil betyde, at du har plads til effektivt to enheders filer i én.

Denne 1TB-mulighed vil med stor sandsynlighed koste en del penge. 512 GB Galaxy Z Fold 3 sælges for omkring 12.000 kr., så en fordobling af lagerpladsen vil uden tvivl tilføje yderligere til prisen. Men taget i betragtning af at en Samsung Galaxy S22 og en Galaxy Tab S8 ville koste omkring 10.000 sammenlagt for kun 256 GB samlet lagerplads, kunne denne dyrere Z Fold 4 muligvis være et kup, hvis du ønsker at opdatere din gadget-samling.

Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 skulle angiveligt ankomme til august.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.