Samsungs fremtidige foldbare smartphones får muligvis en S Pen-slot

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsung lancerede Galaxy Z Fold4 i august med understøttelse af S Pen, men den havde ikke en S Pen-slot som Galaxy S22 Ultra. Det kan ændre sig med Samsungs fremtidige foldbare smartphones, da Samsung på et møde med sine leverandører i sidste måned bekræftede, at manglen på en dedikeret stylus-slot på Galaxy Z Fold-serien er en af de udfordringer, der skal løses for at gøre serien mere populær.

Det koreanske selskab havde oprindeligt planlagt at inkludere en S Pen-slot på Galaxy Z Fold4, og de ønskede også flagskibskameraer på den foldbare smartphone, men det kunne de heller ikke på grund af vægt- og størrelsesbegrænsninger.

Samsung ønsker at forbedre på begge disse fronter for at gøre Fold-serien mere populær ud over at gøre dens foldbare elementer lettere, tyndere og mere holdbare. Virksomheden understregede også udviklingen af software, der passer til skærmforholdet 4:3 i Fold-serien og ønsker at reducere skærmfolden for en bedre brugeroplevelse.

Udover at tale om de udfordringer, som Galaxy Fold-serien står over for, fortalte Samsung sine leverandører, at de forventer, at markedet for foldbare smartphones vil stige væsentlig frem mod 2025.

Virksomheden forventer også, at Apple går ind på det foldbare marked i 2024, men først med bærbare computere og tablets i stedet for smartphones. Desuden afslørede Samsung, at iPhone-brugere i 20’erne og 30’erne i Sydkorea ændrede deres enheder til Samsungs foldbare smartphones med en hastighed 3-4 gange højere end før, og op til 90% af nuværende foldbare smartphone-brugere forventes at købe foldbare smartphones som deres næste enhed.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.