Sony vil lancere Xperia 5 V på denne dato i september

Sony vil lancere Xperia 5 V

Sony har afsløret datoen for deres næste Xperia-smartphone-lancering. Virksomheden lancerer typisk Xperia 5-seriens telefoner i anden halvdel af året, og det forventede vi også, at de ville gøre med Xperia 5 V.

Sony har valgt 1. september som dato for lanceringen. Konkret starter begivenheden kl. 9.00 CEST på den første dag af IFA 2023. Så hvis du er Sony-fan, kan du følge lanceringen af Xperia 5 V på livestreamet. Telefonen kommer i øvrigt samme dag som sin forgænger, Xperia 5 IV.

Hvad du bør vide om Xperia 5 V

Xperia 5 V er sat til at blive Sonys andet flagskib i 2023 efter Xperia 1 V, som blev lanceret tilbage i maj. Xperia 5-modellerne er normalt en smule billigere og mere kompakte end Xperia 1-flagskibene, men de har næsten altid specifikationer fra øverste hylde.

Apropos det, forventes Xperia 5 V også at have Snapdragon 8 Gen 2-chippen – Qualcomms top processor, der driver nogle af de bedste Android-telefoner i 2023.

Sonys styrke ligger i kameraer, og Xperia 5 V forventes at bringe et dual-camera setup. Dette ville være den første i Xperia 5-familien til at have dette. Vi forventer, at Sony dropper telefotoskyderen helt og holder sig til en hoved- og ultrabred sensorkombination.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.