Største delen af Apple iPhone 14-enheder bruger Samsung OLED

Samsung Display er den dominerende spiller på OLED-markedet, og en af hovedårsagerne er Apples beslutning om at bruge paneler fra den koreanske producent til sine iPhones.

Ifølge en ny rapport vil Samsung levere over 70% af OLED’erne til iPhone 14-enhederne – dette inkluderer både iPhone 14 og iPhone 14 Plus med deres almindelige skærme og iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max med deres LTPO skærme.

Det koreanske nyhedsmedie TheElec afslørede, at Apple planlægger at fremstille 120 millioner enheder af deres seneste serie. Af dem vil mindst 80 millioner have et Samsung-panel, 20+ millioner vil bruge en skærm fra LG Display, og omkring 6 millioner er for BOE – den største kinesiske producent af sådanne skærme. Leverandøren til de resterende enheder er endnu ikke fastlagt.

Ud af de 80 millioner enheder forventer Samsung Display, at over 60 millioner af dem er til Pro-modellerne, da det er de versioner, der klarer sig bedre end forventet. LG Display står angiveligt over for problemer i produktionslinjen, hvilket giver dens koreanske producent mulighed for at få en endnu større andel.

Ser man på BOE, kan det uimponerende salg af iPhone 14 være lidt en hovedpine, men det største problem er, at Apple genovervejer deres kontrakt, efter at den kinesiske producent ændrede kredsløbsdesignet uden at tale med dem.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.