Twitter bekræfter, at de har til hensigt at lukke en aftale med Elon Musk

Twitter

Twitter har – endnu en gang – accepteret Elon Musks forslag om at købe selskabet for 54,20 dollars pr. aktie. I en erklæring bekræftede Twitter, at de havde modtaget Musks brev, at “selskabets hensigt er at lukke transaktionen til $54,20 per aktie.”

Aftalen følger måneders juridisk drama, efter Musk forsøgte at trække sig ud af sin oprindelige aftale om at købe virksomheden for 44 milliarder dollars i foråret. De to sider skulle for retten senere på måneden, da Twitter forsøgte at tvinge Musk til at holde sin del af aftalen. Musk havde hævdet, at Twitter havde vildledt ham om antallet af bots på platformen, og havde rejst bekymringer om spørgsmål afsløret af virksomhedens tidligere sikkerhedschef, der indgav en whistleblower-klage mod virksomheden.

Men Musk vendte igen brat kursen tirsdag og fortalte Twitter, at han ville være villig til at fortsætte med de oprindelige vilkår i aftalen. I brevet indgivet til SEC (Securities and Exchange Commission) siger Musks advokater, at de vil gå videre med den aftale, der først blev indgået i april, hvis Delaware Chancery Court vil “udsætte retssagen og alle andre sager relateret” til den igangværende retssag.

Det er endnu ikke klart, hvornår opkøbet rent faktisk kan lukke. Twitters aktionærer har allerede stemt for at godkende aftalen, men begge sider bliver nu også nødt til at vente på Delawares Chancery Courts svar.

Musk, som har sagt, at han har til hensigt at tage Twitter privat, kan bringe store ændringer til Twitter. Han har offentligt overvejet at åbne sourcing af webstedets algoritmer og tage en mindre striks tilgang til indholdsmoderering. Twitter har flere gange været kraftig kritiseret for at censurere ytringsfriheden.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.