Twitter teaser muligheden for redigering af tweet forud for stor afsløring

Twitter

Efter mange års efterspørgsel fra brugerne kommer Twitter med muligheden for at redigere tweets. Virksomheden planlægger at lancere denne funktion senere på måneden, og de delte et test-tweet, der har et “Sidst redigeret” tidsstempel. Ved at klikke på tidsstemplet kommer du til tweet-versionshistorikken, som viser dig det originale tweet og alle ændringer, der er foretaget.

Når redigerings-tweet-funktionen er klar til forbrugerne, vil den være eksklusiv for Twitter Blue – den månedlige abonnementstjeneste på $4,99, som kun understøttes i USA, Canada, Australien og New Zealand indtil videre. Twitter Blue-brugere får også andre frynsegoder som annoncefri artikler, UI-tilpasningsmuligheder og en fortryd-tweet-indstilling, som lader dig slette tweets, før du rent faktisk sender dem takket være et nedtællingsur.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.