Unity gennemfører fusion med ironSource

Unity

Vigtig aftale positionerer Unity som en førende end-to-end-platform, hvor udviklere kan skabe, køre og udvikle mobilspil og 3D-indhold i realtid

SAN FRANCISCO, CA – 7. november 2022 Unity har i dag meddelt, at fusionen med ironSource er blevet gennemført, hvilket gør virksomheden til branchens førende end-to-end-platform for udviklere af mobilapps. Sammenlægningen giver Unity mulighed for at understøtte udviklere i hele processen frem mod at blive en succesfuld virksomhed ved at tilbyde en platform, hvor de kan skabe, køre og udvikle fantastiske spil og 3D-oplevelser i realtid. Selskabet har branchens største og bredeste udbud af værktøjer og tjenester.

“Vi er meget glade for at kunne byde ironSource velkommen i Unity-familien og dermed komme et trin tættere på vores mål om, at være den førende platform for udviklere i hele verden”, udtaler CEO for Unity, John Riccitiello. “Det sammenlagte selskab tilbyder udviklere et komplet økosystem, hvor de kan realisere og nå deres mål, uanset hvor de befinder sig i deres udviklingscyklussen”.

Spiludviklere får nu adgang til endnu flere værktøjer, der kan bygge bro mellem udvikling og vækst, så de kan give brugerne en endnu bedre spiloplevelse. Hvis de vælger at tjene penge på deres spil, kan de nu også bruge Unitys førende formidlingsplatform, LevelPlay, til at maksimere indtjeningen. Du kan læse mere her: Unity’s website

“Drivkraften bag denne brancheændrende fusion er at skabe øget værdi for udviklere på alle trin i udviklingsrejsen”, udtaler Tomer Bar-Zeev, administrerende direktør, ironSource. “Vi har meget store forventninger til fremtiden, i takt med at vi begynder at integrere vores produktporteføljer tættere samt skaber en endnu tættere kobling mellem det at skabe fantastiske spil og udvikle dem til succesfulde virksomheder. Vi kan ved at gøre dette skabe en verden, hvor endnu flere udviklere får endnu større succes end hidtil”. 

Udnævnelser til bestyrelsen

Som tidligere meddelt indtræder Tomer Bar-Zeev, Shlomo Dovrat og David Kostman i Unitys bestyrelse som et led i gennemførelsen af fusionen, således at antallet af bestyrelsesmedlemmer øges fra 10 til 13.  

About Anders Buhl 550 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.