Unity lancerer verdens første virtuelle koncert, hvor alle i hele verden kan deltage på samme tid – uanset enhed

Unity

Danskstiftede Unity inviterer alle musik- og teknologiinteresserede til virtuel koncert med TikTok-fænomenet Blu DeTiger. Det er den første virtuelle koncert nogensinde, der kan opleves på tværs af digitale enheder, tidszoner og landegrænser. 

Den 1. november giver bas-artisten og TikTok-fænomenet Blu DeTiger virtuel koncert, der for første gang nogensinde kan opleves, uanset hvor koncertgæsterne befinder sig, og hvilken enhed de bruger (fx smartphone, VR-briller og desktop). 

Koncerten indvarsler et helt nyt kapitel for den virtuelle koncertoplevelse med brug af simuleringer og 3D-indhold i realtid, og er skabt af Unity i samarbejde med en række partnere, heriblandt VRoOOm, VRChat og Future Fest. Koncerten afslutter Unity’s årlige, globale Unite-event, der præsenterer den nyeste teknologi på markedet. 

“Underholdningsbranchen gennemgår i disse år et paradigmeskifte, og interaktive shows med brug af ny teknologi er blevet en fast bestanddel. Med vores kommende koncert er vi gået et skridt videre og har designet et system for såkaldt interoperabelt indhold. Det giver os mulighed for at caste indhold live og on-demand på samme tid, i adskillige virtuelle 3D-destinationer, på tværs af platforme og til et globalt publikum,” siger Boo Wong, der er direktør for Live Entertainment, Unity. 

Koncerten kan opleves den 1. november kl 20.15 dansk tid.

About Anders Buhl 751 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.