WiFi musik streaming: En bedre løsning end teleslynger

Kongrescentre, konferencelokaler, teatre, skoler, kirker og mange andre offentlige steder bruger teleslyngeteknologi til at gøre det muligt for deres gæster at høre bedre under foredrag og præsentationer.

Teleslynger har hjulpet millioner af mennesker og er en fantastisk løsning, der ikke kræver yderligere apparater til lytteren, udover et høreapparat.

Men hvad med de mennesker, der ikke har – eller måske endda nægter at bære – et høreapparat?

Og hvad med de praktiske begrænsninger for at installere
ledninger til teleslynger i hvert rum?

Et trådløst lyd streaming system kan være mere effektivt, effektiv og overkommelig løsning for både steder og gæster.

Disse systemer fungerer ved at distribuere kodet lyd ud til telefoner og tablets via WiFi. Den enkelte hører så gennem en app, der er downloadet til deres smartphone eller tablet.

Her er de vigtigste grunde til at vælge et trådløst lyd streaming system over et induktions teleslynge system.Ingen høreapparat er nødvendig

1. Høreapparat er ikke nødvendig

Ofte bærer folk ikke høreapparater, når de skulle.

Ifølge forskning fra den internationale høreforening, The International Journal of Audiology, er der mange grunde:

  • de glemmer at tage dem med sig
  • de er for ubehagelige at bruge
  • folk snakker for meget om dem
  • de er for dyre at købe
  • eller det får dem til at føle sig gamle

Uanset årsagerne, hvis du ikke har et høreapparat, når du har brug for et, kan det føre til en følelse af isolation og gå glip af vigtige samtaler og forbindelser.

Med trådløs lyd streaming er alt lytteren behøver en smartphone eller en mobil enhed – noget næsten alle allerede har og aldrig forlader sit hjem uden – og et par hovedtelefoner.

Lytteren downloader og starter bare appen, og forbinder sig til det lokale WiFi og de kan derefter begynde at lytte med.

I forhold til en teleslynge vil lytteren skulle trykke på en knap på høreapparatet for at få adgang til telespoleprogrammet.

Med trådløs lyd streaming skal de kun forbinde deres smartphone til høreapparatet via Bluetooth, en funktion understøttet af de fleste af de store høreapparatproducenter, herunder Oticon, Phonak, GN ReSound, Widex osv.Ingen ledninger, ingen rod, ingen besvær

2. Ingen ledninger, ingen rod, ingen besvær

Hovedpinen ved at installere en teleslynge kan være uoverkommelig. Kabelføring skal installeres i hvert rum for at være nyttigt og effektivt.

Denne proces kan være meget tids- og arbejdskrævende, hvilket medfører forstyrrelser i forretningsflowet i dage og nogle gange uger. Når de først er installeret, er de ikke lette at flytte, hvis der er et problem med signalet, eller de skal flyttes af andre grunde.

Et WiFi-baseret system, der streamer lyd lokalt, kræver ingen ledninger, og installationen involverer kun tilslutning af udstyr og tilslutning til WiFi.

3. Minimalt udstyr

Et enkelt lille stykke udstyr er alt, hvad der kræves til WiFi-baserede lokale lyd streaming-systemer, forudsat at lokationen allerede har et WiFi-netværk.

Dækningen kan ændres eller skaleres ved blot at tilføje eller flytte tilstrækkelige adgangspunkter til at sikre, at WiFi-dækningen omfatter hele publikumet.

4. Bedre signal

Teleslyngens styrke er begrænset til sløjfen og falder dramatisk uden for dette område.

De er også kendt for at have interferensproblemer fra andre elektroniske enheder, som f.eks. de bedste Computerskærme, tv-skærme eller fluorescerende lys, hvilket forårsager statiske eller summende lyde.

Med trådløs lyd streaming kan slutbrugeren når tilsluttet det samme lokale WiFi-netværk, der bruges til at sende lyden, høre signalet klart og uden forstyrrelse.

Lavere installationsomkostninger og ingen månedlige gebyrer

Afhængigt af størrelsen og konstruktionen af lokalet kan installation af teleslynge systemet være vanskeligt.

Du bliver nødt til at fjerne gulvtæpper, fliser og bundplader (som måske skal erstattes med nye derefter), og metal i vægge eller gulve kan ofte skabe forstyrrelser.

Sammenlign disse udfordringer med WiFi-baserede lokale lyd streaming-systemer, som grundlæggende er plug and play. Og afhængigt af hvilket system du vælger, betaler du kun for udstyret, der er ingen tilbagevendende månedlige forbrugsgebyrer.

Afsluttende tanker

Trådløs lyd streaming systemer er den revolutionerende nye måde at yde hørehjælp på offentlige steder.

De sparer tid og penge og giver en enkel og fornøjelig oplevelse for gæsterne.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.