Xiaomi 13-gengivelser afslører flade sider og skærm

Xiaomi 13

De kommende Xiaomi 13-gengivelser afslører, at virksomheden bevæger sig i en anden designretning med deres næste premium-generation. Ifølge disse gengivelser af CompareDial og OnLeaks vil Xiaomi 13 have flade sider samt en flad skærm.

Den nye designretning er meget velkendt og i øjeblikket på mode takket være de seneste iPhone-generationer. Forsiden af telefonen har en flad overflade og skarpe kanter med minimal ramme sammen med et centralt placeret hulkamera ovenpå.

I mellemtiden er siderne af telefonen også blevet fladtrykte for at skabe et noget boxy, pladelignende udseende. I modsætning til iPhone har bagglasset dog stadig en lille bue rundt om kanterne, så den burde være lidt nemmere at holde.

Kameraområdet er også blevet opdateret, igen til den velkendte store firkantede form med linser, der befolker tre af de fire hjørner.

Vi har også fået dimensionerne; telefonen vil måle 152,8 x 71,5 x 8,3 mm. Kamerabulen given den en tykkelse på 10,3 mm. Telefonen er også rapporteret at køre på den seneste generation af Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chip.

Xiaomi 13 forventes at blive lanceret i denne måned.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.