Hvis du ønsker at følge med direkte, når diverse sportsbegivenheder sendes, har du – som udgangspunkt – to muligheder. Du kan enten vælge at se med på en tv-kanal eller en streamingtjeneste.

Da der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, er der ikke ét valg, der er det rette for alle. Derimod bør du holde fordele og ulemper op imod hinanden, og på denne måde vurdere, hvad du foretrækker.

Derfor holder mange sig til en tv-pakke

Selvom der i dag er talrige muligheder for at finde streamingtjenester, er der mange, der fortsat sværger til deres tv-pakke. Det kan der være mange årsager til, at de gør, men for de fleste handler det om enkelheden.

Foretrækker du, at du blot kan tænde for dit fjernsyn og finde den tv-kanal, der sender sport, er det naturligvis oplagt at vælge en tv-pakke.

Andre vælger denne løsning, da de ikke har et Smart TV. Derfor er de tvunget til at streame på andre enheder, herunder deres computer, hvilket de gerne vil se sig fri for, fordi de foretrækker at se sport på deres fjernsyn.

Andre ser flere fordele i streaming

Selvom der fortsat bliver sendt sport på tv i dag, beslutter mange at oprette en bruger hos en streamingtjeneste. For nogen handler det om, at de gerne vil spare penge ved at opsige deres tv-pakke.

Andre vælger denne løsning, fordi de netop er vilde med, at de kan se sport, hvor end de befinder sig. Bliver der sendt en vigtig fodboldkamp, mens man sidder i toget på vej hjem fra arbejde, kan man blot streame den på sin smartphone.

Derudover vil man ofte også få adgang til sport, der ikke bliver vist på fjernsynet. Tv-kanalerne er nemlig nødt til at være mere selektive, da de kun har én sendeflade. Det er ikke noget, som streamingtjenesterne skal tage hensyn til.

Ikke altid nok med én streamingtjeneste

Hvad der kan være en ulempe ved at vælge streaming er, at det ikke altid er nok med én tjeneste. Hvis du f.eks. er stor fodboldfan, er det ikke utænkeligt, at du er nødt til at have abonnement på tre eller fire tjenester.

Det skyldes, at rettighederne til at sende fra ligaer som La Liga, Premier League m.v. er spredt ud over flere tjenester. Af denne grund er det faktisk ikke altid, at der er penge at spare ved at opsige en tv-pakke.