Kort om siden

Velkommen til Tech Til Alle der er startet i sin tid af Anders Christensen, og skabt med det formål at informere og oplyse om teknologi, der kan bruges af alle. Vi har en stor passion inden for branchen, og tager dermed alle produkter, opfindelser og selvfølgelig vores læsere 100 procent seriøst.

Vi leverer kun det vi selv kan stå inde for, og udgiver ikke noget, der ikke er 100% korrekt og ikke står mål med vores egne standarder.

Vi ser Tech til alle som en af Danmarks mest unikke selvstændigt drevede sider med hovedfokus på teknologiens muligheder for at berige hverdagen for mennesker i alle aldre. Vi elsker smartphones, apps og sociale medier. Vi dækker også udviklingen i tech-industrien og er en indgangsportal for alle som er interesserede i karriere, trends og innovation inden for branchen.

Siden starten af 2018 har Tech Til Alle publiceret kvalitets artikler og anmeldelser baseret på grundig research og erfaring, og vi håber at disse artikler kan give en masse god indsigt til alle som er nysgerrige på teknologi og udviklingen i denne store og til tider uoverskuelige branche.

Tech Til Alle kan findes Facebook

Vi håber du ofte vil komme tilbage og læse flere af vores artikler og anmeldelser og også dele dem med  andre.