Google Chrome vil snart lade dig dele adgangskoder med op til 6 personer

Google Chrome

Google Chrome kunne snart tilføje en adgangskodedelingsfunktion, der lader brugere dele loginoplysninger med andre familiemedlemmer.

Mens Chrome lader dig gemme adgangskoder i Googles Adgangskodehåndtering, er det ikke muligt at dele disse gemte detaljer med andre konti. Det ser ud til, at Google er ved at forberede en delvis løsning på dette problem.

Browserekspert Leopeva64 har fundet beviser på, at den nye adgangskodedelingsfunktion kommer til Chrome. Det vil i første omgang give brugere mulighed for at dele adgangskoder med andre medlemmer af deres Google-familiegruppe. Det betyder, at hvis du er Chrome-bruger og vil dele dine adgangskoder med andre, kan du gøre det ved at oprette en familiegruppe med op til seks medlemmer.

Når Chromes adgangskodedelingsfunktion går live, hvilket den ikke er i øjeblikket, vil du bemærke en ny deleknap i Adgangskodehåndteringen inden for de legitimationsoplysninger, du vil dele. Når du har klikket på knappen, vil en dialogboks vise medlemmerne i din Google-familiegruppe, og du vil være i stand til at dele adgangskoden med alle medlemmerne.

Hvis du ikke har en familiegruppe, vil dialogboksen informere dig om, at adgangskodedeling kun er mulig for familiegrupper, og vil bede dig om at oprette en.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.