Sådan sletter du din Google-søgehistorik

Google Chrome

Uanset om du har glemt at bruge inkognitotilstand eller har lyst til at rydde gamle data, er processen at slette din Google-søgehistorik ret ligetil. Google gemmer al din aktivitet i Søgning på din Google-konto, hvilket giver dig adgang til alt, hvad du søgte.

Vi viser dig, hvordan du sletter din Google-søgehistorik fra Google Search-appen, Google Chrome-appen og Chrome til desktop. Så længe du er logget ind med den samme konto, sletter du den fra alle enheder, hvis du sletter din søgehistorik, hvilket er ideelt, hvis du bruger en Chromebook til arbejde på farten.

Sådan sletter du din søgehistorik fra din Android-telefon

Hvis du bruger din telefon, tager det et par tryk for at fjerne dine seneste forespørgsler eller slette hele din søgehistorik. Men hvis du har brug for at slette en nylig søgning, kan du hurtigt slette de sidste 15 minutter af din søgehistorik. Ellers følg nedenstående trin for en mere detaljeret måde for at fjerne dine seneste søgninger på.

Sådan sletter du din søgehistorik fra Google Search-appen

  1. Åbn Google Søge-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Søgehistorik.
  4. Tryk på det blå Bekræft-ikon nederst på siden for at bekræfte din identitet.
  5. Tryk på Fortsæt, og indtast dit skærmlåsemønster, din adgangskode, din pinkode eller dit fingeraftryk.
  6. Din fulde søgehistorik vises nederst på siden med et X ud for hvert element og dag.
  7. Tryk på X ud for hver forespørgsel eller dag for at slette den.
  8. For at slette elementer på én gang fra din søgehistorik skal du trykke på det blå Slet-ikon og vælge mellem de tilgængelige muligheder: Slet i dag, Slet tilpasset område, Slet altid eller Slet automatisk. De første tre muligheder lader dig slette alle søgninger fra den aktuelle dag, en bestemt tidsramme eller dem alle. Automatisk sletning giver dig mulighed for automatisk at slette søgninger, der er ældre end 3, 18 eller 36 måneder, så du kan slippe af med forespørgsler, der ikke længere er relevante.

Sådan sletter du din søgehistorik fra Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome-appen, kan du rydde din browserhistorik med et par tryk:

  1. Tryk på menuen med tre prikker (⋮) i øverste højre hjørne.
  2. Naviger til Indstillinger > Privatliv og sikkerhed.
  3. Tryk på Ryd browserdata.
  4. Vælg de data, du vil fjerne og fra hvilket område, og tryk derefter på Ryd data i nederste højre hjørne.

Sådan sletter du din Google-søgehistorik fra din computer eller webbrowser

Hvis du ikke har din telefon ved hånden, kan du slette din browserhistorik ved hjælp af din webbrowser:

  1. Naviger til Google Min aktivitet ved hjælp af din foretrukne webbrowser.
  2. Klik på det blå Bekræft-ikon for at bekræfte din identitet.
  3. Min aktivitet viser alt, hvad du har lavet ved hjælp af Googles tjenester, inklusive de apps, du brugte på din Android-telefon. For at indsnævre din forespørgsel til dine Google-søgninger skal du klikke på Filtrer efter dato og produkt og vælge Søg.
  4. Din fulde søgehistorik vises nederst på siden med et X ud for hvert element og dag. Klik på X ud for hver forespørgsel eller dag for at slette den.
  5. Hvis du vil slette elementer på én gang fra din søgehistorik, skal du klikke på ikonet Slet og vælge mellem de tilgængelige muligheder: Slet i dag, Slet tilpasset område, Slet altid eller Slet automatisk. De første tre giver dig mulighed for at slette alle søgninger fra den aktuelle dag, en bestemt tidsramme eller dem alle. Automatisk sletning giver dig mulighed for automatisk at slette søgninger, der er ældre end 3, 18 eller 36 måneder, så du kan slippe af med forespørgsler, der ikke er relevante.

Ligesom på din telefon er det kun din søgehistorik, der fjernes permanent, ikke dine browserdata. Følg disse trin for at fjerne dette ved hjælp af Chrome på din computer:

  1. Klik på menuen med tre prikker (⋮) i øverste højre hjørne.
  2. Naviger til Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserdata.
  3. Vælg de data, du vil fjerne, og fra hvilket område, og klik på Ryd data.

Du har kontrol

Det er nemt at tage kontrol over din søgehistorik for at holde dine data sikre. Uanset om du bruger din Android-telefon eller computer, er det nemt at slette gammelt historik. Vi anbefaler dog altid at bruge inkognitotilstand til privat browsing.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.