Hvordan slettes Google Fotos permanent?

Sådan sletter du Google Fotos permanent, så de ikke kan gendannes.

Det er nyttigt at vide, hvordan du sletter Google Fotos permanent, uanset om du skifter til en ny fotodelingstjeneste, handler med din telefon eller bare vil frigøre plads på din enhed. Dette gælder især nu, da Google er stoppet med at tilbyde ubegrænset lagerplads til Fotos -brugere.

Derudover vil du fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt sikre dig, at dine fotos virkelig er helt og aldeles væk. Så hvad end din grund er til at slette dine fotos, her er den bedste måde at slette dine Google Fotos permanent.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

Hvordan slettes Google fotos: Arkiv vs slet

Den første ting at huske angående Google Fotos er, at der er to måder at fjerne dine fotos fra din primære tidslinje: Arkiv og Slet. Men kun en af dem vil faktisk slette billederne.

Arkivet er en måde at rydde op i dit primære fotofeed uden egentlig at slette billederne. Det fjerner et foto fra det primære miniaturegitter, men du vil stadig have adgang til billedet i søgeresultater og direkte fra det album, de er i. Arkivering af et billede frigør heller ikke noget lagerplads.

Derimod, det du i stedet vil, er at slette fotos. Det frigør plads og fjerner billederne fuldstændigt fra din Google Fotos-konto. Men det er en proces, der tager flere skridt.

Hvordan slettes Google Fotos permanent: Slet individuelle fotos

Den måde du sletter billeder på Google Fotos er den samme måde for både skrivebordet og Andriod og iOS mobil-appen.

 1. Vælg det foto, du vil slette fra dit primære Google Fotos feed, eller søg efter billedet.
 2. Klik eller tryk på knappen Slet i øverste højre hjørne. Så simpelt er det!

Hvordan slettes Google Fotos permanent: Slet fotos fra album

Hvis du vil slette et foto fra et album, fungerer tingene lidt anderledes. Denne metode fungerer dog kun på skrivebordet og er ikke mulig på mobilen.

 1. Find det foto, du vil slette.
 2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne
 3. Vælg “Flyt til papirkurven”.

Hvordan slettes Google Fotos permanent: Slet flere fotos

At vælge og slette flere billeder på én gang afhænger af hvilken platform du bruger, selvom det er lettest på mobilen. Sådan fungerer det.

 1. Tryk og hold på et billede, du vil slette, og tryk derefter på andre billeder, du også vil fjerne fra din konto.
 2. På skrivebordet skal du klikke på cirklen i øverste venstre hjørne af et billede, som bliver til et blåt kryds. Klik derefter på et af de andre billeder, du vil fjerne.
 3. Vælg “slet” papirkurv-ikonet som før

Dette sender dine fotos til papirkurven, selvom det ikke sletter dem permanent. Ikke med det samme, fordi fotos, der sendes til papirkurven, efterlades i 60 dage. Det giver dig tid til at skifte mening og gendanne dem, selvom du kan fremskynde processen.

Hvordan slettes Google Fotos permanent: Tøm papirkurven

 1. Find papirkurven. På skrivebordet er den i menuen til venstre. På mobilen kan den findes øverst på fanen Biblioteket.
 2. Vælg det billede, du vil slette permanent, og tryk på knappen Slet. Det er en skraldespand med et kryds i. På skrivebordet er det øverst på skærmen, og på mobilen er det nederst.
 3. Hvis du vil slette alt i skraldespanden, skal du blot vælge “Tøm papirkurv”. På skrivebordet er denne mulighed i øverste højre hjørne, og på mobilen gemmer den sig bag de tre prikker i samme position.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.