YouTube tester generativ AI flere steder, inklusive deres egen chatbot ​

YouTube AI

YouTube er fortsat den mest populære online videodelingsplatform, især for indhold i langt format. Men de står over for hård konkurrence fra TikTok og Instagram, som har katapuleret sig selv med stigningen i kortformatindhold. Google er nu nødt til at udforske måder at få sit publikum til at komme tilbage efter mere, og det ser ud til at generativ AI er den næste store funktion som platformen vil gøre brug af.

Google har annonceret, at de tester nye generative AI-eksperimenter til YouTube. Disse omfatter AI-genererede kommentarresuméer og et AI-værktøj til samtale.

AI-resuméer til kommentarer

Højdepunktet er et AI-værktøj, der bredt opsummerer kommentaremner i letfordøjelige temaer. Tankeprocessen her er at gøre det nemmere for brugere at deltage i diskussioner i kommentarsektionen og at gøre det nemmere for skabere at tage feedback fra kommentarstrømmen.

YouTube-AI-resuméer til kommentarer

Dette er et lille eksperiment, der vil være synligt på udvalgte engelske videoer for at udvalgte brugere indtil videre, især dem, der har store kommentarsektioner. Brugere i dette eksperiment vil se en ny mulighed for at sortere kommentarer efter “✨emner” på nogle videoer. Google nævner, at nogle YouTube Premium-medlemmer vil være i stand til at tilmelde sig for at teste dette på youtube.com/new.

Skabere kan bruge disse kommentarresuméer til hurtigere at hoppe ind i diskussioner. De kan også fjerne ethvert kommentaremne ved individuelt at slette de kommentarer, der udgør kommentaremnet. Bemærk, at kommentaremner kun genereres ud fra offentliggjorte kommentarer.

Samtale AI-værktøj

Derudover eksperimenterer Google med et AI-værktøj til samtale. Ved at bruge dette værktøj kan du få svar på spørgsmål om den video, du ser, anbefalinger til relateret indhold og mere. Det, der adskiller værktøjet fra andre værktøjer som Googles egen Google Bard-chatbot, er, at du kan bruge værktøjet på YouTube uden at afbryde din video.

YouTube-Samtale AI-værktøj

Dette AI-eksperiment inkluderer også et tidligere AI-eksperiment, hvor brugere kunne deltage i AI-genererede quizzer om visse akademiske videoer.

Brugere, der er en del af dette eksperiment, kan få adgang til samtale-AI-værktøjet ved at trykke på “✨Spørg” under udvalgte videoer. Dette eksperiment er tilgængeligt for et lille antal personer på en lille undergruppe af videoer. I de kommende uger vil Google tillade YouTube Premium-medlemmer i USA, der bruger Android-enheder, at deltage i eksperimentet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.