Googles november-opdatering til Pixels er ude, og retter en række fejl

Pixel 8 Pro

Det ser ud til, at næsten alle store Android-opdateringer, som Google udgiver, har en eller anden form for problemer i starten, og udrulningen af Android 14 sidste måned var ikke anderledes. For nogle mennesker, der havde flere brugerkonti på deres enheder, kan der være en fejl med “ikke mere plads”, eller mere alvorligt ville deres enhed sidde fast i en genstartsløkke efter at have installeret opdateringen.

Det er mildest talt ikke ideelt. I dag frigiver Google Android-opdateringen for november til understøttede pixel, og heldigvis er fejlen, der forårsagede ovenstående problemer, nu rettet. Problemet opstod på mange enheder: Pixel 6, Pixel 6a, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel Tablet, Pixel Fold, Pixel 8 og Pixel 8 Pro.

Bortset fra dette inkluderer opdateringen også rettelser til et problem, der forårsager et grønt blink, når skærmen slukker under visse forhold (på Pixel 7 Pro), en forårsager NFC til at være ustabil, en anden forårsager systemustabilitet, når en app anmoder om en anden app der ikke længere er installeret, et problem, der nogle gange får skrivebordsikoner til at forsvinde, når du låser op, et, der forårsager, at Wallpaper bliver forkert justeret for enheder med et hak eller hul, og endelig et problem, der forårsager skærmryk, når berøringen var upræcis (på Pixel 8 og Pixel 8 Pro).

Google siger, at udrulningen vil tage en uge at nå alle enheder. Den kommer ud i etaper, som afhænger af mobilselskab og enhed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.