Google Pixel 7 Pro anmeldelse

Google Pixel 7 Pro anmeldelse

Pixel 7 Pro beviser, at Google er blevet seriøs når det kommer til deres smartphones. Med et smukt raffineret design finder dette nye flagskib alt det bedste frem i sin søgen efter at blive den bedste Android-telefon. Og tro mig, når jeg siger, at den er meget tæt på den titel. Takket være dens fantastiske kameraer, nye Tensor G2-chip, lysere skærm og fremragende værdi, er Pixel 7 Pro muligvis min nye yndlings Android-enhed.

Galaxy S22 Ultra bør se sig for, fordi Pixel 7 Pro koster betydeligt mindre end Samsungs bedste telefon. Googles seneste enhed løser mange af de problemer, som der var med Pixel 6 Pro, inklusive en hurtigere fingeraftrykssensor..

Googles opdaterede Tensor G2-chip er endnu et punkt i Pixel 7 Pro’s favør. Ikke alene er chipsættet i dette års telefon meget hurtigere end den første generation, men den giver masser af nye AI og maskinlæringstricks, der er unikke for Pixel 7 Pro (og Pixel 7). Der er nogle super nye funktioner, som Photo Unblur og det hurtigere Night Sight.

Som du vil se i denne Pixel 7 Pro-anmeldelse, har Google gjort et fantastisk stykke arbejde, og jeg siger det ikke kun, fordi jeg kan lide Pixels. Denne telefon tager den vision, der startede med Pixel 6-serien, og skruer den et hak op.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Design

Du kan tydeligt se det designsprog, som Google introducerede sidste år, men virksomheden raffinerede det til et T for 2022. Uanset om det er metalkamerastangen, der smelter problemfrit ind i rammen, eller de fremtrædende kameralinser, der umiddelbart tiltrækker øjet, så er Pixel 7 Pro er en smuk enhed i alle tre farvemuligheder.

Med sine 213 g føles Pixel 7 Pro kraftigere end sin forgænger (210 g). Det er en minimal forskel på papiret, men den forskel føles mærkbar. Og på trods af en tyndere 0,3-tommer profil, føles den nyeste Pixel ikke specielt tyndere end Pixel 6 Pro.

Hvis jeg skulle komme med en klage omkring Pixel 7 Pro’s hardware, ville det være, at det er en glat enhed. Mens Pixel 7-enheden, har et greb langs rammen, kan den nye Pro godt lide at glide ud af ens hånd eller væk fra lidt ujævne overflader. Dette var noget, jeg havde håbet, Google ville tage fat på i år, da Pixel 6 Pro havde det samme problem.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Skærm

Pixel 7 Pro har en 6,7-tommer OLED-skærm med en QHD+ opløsning. Jeg havde ikke noget imod Pixel 6 Pro’s skærm, men jeg syntes, den mangler lidt lysstyrke til udendørs brug. Google ser ud til at have taget det i betragtning i år, fordi Pixel 7 Pro er markant lysere.

Nogle brugere har for nylig rapporteret problemer med at scrolle på Pixel 7 Pro. Rapporterne hævder, at rulning på skærmen er inkonsekvent og er især mærkbar, når du opgraderer fra en ældre Pixel. Til dels kan dette være på grund af den hurtige 120Hz opdateringshastighed på skærmen. En opdatering ser ud til at have løst problemet for nogen.

Her er stats til skærmen.

Pixel 7 ProiPhone 14 ProGalaxy S22 Ultra
Skærmstørrelse6,7 tommer6,1 tommer6,8 tommer
sRGB (%)104.9 (Natural)119.8137.5 (Natural)
DCI-P3 (%)74.3 (Natural)84.897.4 (Natural)
Maksimal lysstyrke
(nits)
927993 (SDR) /
1448 (HDR)
644 (SDR) /
1359 (HDR)

Selvom Google lukkede kløften mellem sine to største rivaler, falder Pixel 7 Pro-skærmen stadig efter iPhone 14 Pro og Galaxy S22 Ultra på tværs af alle målinger. At nærme sig 1.000 nits lysstyrke er dog ikke noget at nyse af. Man kan nemt se, hvad man laver udendørs, hvilket er fantastisk til fotograferingssessioner.

Men Samsung er den klare vinder, når det kommer til farvegengivelse i sRGB- og DCI-P3-skalaerne.

Ude i den virkelige verden er skærmen på Pixel 7 Pro et skridt op i forhold til sidste års skærm. Farverne viser skarp kontrast og dybe sorte. Og hvis man ser en film-trailer kan man virkelig se alle de klare rige farver.

Pixel 7 Pro har bestemt en god skærm, selvom den ikke helt kan måle sig med Samsung og Apple.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Kameraer

Google Pixel 7 Pro er udstyret med et 50 MP hovedkamera med en f/1.85 blænde og laserdetektionsautofokus. Hovedkameraet får selskab af et 12 MP ultrabredt kamera med et næsten 126-graders synsfelt plus et 48 MP telefotokamera med 5x optisk zoom og op til 30x med Googles Super Res Zoom. Du får også et 10,8 MP selfie-kamera foran.

Billeder fra Pixel 7 Pro ser utrolige ud – ligesom de gjorde på Pixel 6 Pro. Pixel 7 Pro producerer smukke farver under alle mulige lysforhold, fanger utrolige detaljer og gør det så utrolig nemt at få fantastiske billeder. Bare åbn kamera-appen, tryk på udløserknappen, og Googles billedbehandling på højeste niveau giver dig et fantastisk billede.

Hvis jeg skulle udpege en ting med Pixel 7 Pro’s kamera, er det, at billeder nogle gange kan se lidt for mættede ud, og Googles HDR har til tider en tendens til at være hårdhændet – og foretrækker at fjerne skygger og virkelig gøre en scene så lys som muligt. Men disse er ikke direkte dårlige egenskaber. Hvis du vil have et telefonkamera, der ubesværet kan producere fantastiske, iøjnefaldende billeder med lethed, gør Pixel 7 Pro det uden problemer.

Men det er ikke kun hovedkameraet, der gør Pixel 7 Pro til et så kraftfuldt fotograferingsdyr. Google forbedrede deres telefoto. Pixel 7 Pro’s kamera-app har nu to genveje til hurtigt at springe til 2x og 5x zoom – førstnævnte skærer ind på hovedsensoren, hvor sidstnævnte skifter til det dedikerede telefotokamera. Du kan også blive ved med at zoome op til 30x, hvis du vil – så du kommer meget, meget tæt på dit motiv.

Selfie-kameraet er det eneste område, hvor Pixel 7 Pro har skuffet mig. Det ser fint ud, men intet ved det er særligt bemærkelsesværdigt. Det faste fokus betyder, at du ofte ender med bløde detaljer i pletter, og der er ingen mulighed for nogen naturlig bokeh. Når man kommer fra iPhone 14 og dets fremragende selfie-kamera, kunne Pixel 7 Pro godt have gjort meget mere her.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Ydeevne

Tensor G2 er endnu et højdepunkt hos Pixel 7 Pro. Den seneste generation af Googles interne chipset-ambitioner, Tensor G2, har nogle seriøse opgraderinger i forhold til sin forgænger. Ikke alene er den mere kraftfuldt – tæt på Qualcomm i test – men den tilbyder langt mere kunstig intelligens og maskinlæring med den nye Tensor Processing Unit (TPU).

Her hvad Pixel 7 Pro viste i test:

Pixel 7 ProiPhone 14 ProGalaxy Z Fold 4
CPUTensor G2A16 BionicSnapdragon 8 Plus Gen 1
Geekbench 5
(single-core / multicore)
1060 / 30461891 / 54691328 / 3831
Geekbench ML
(CPU / GPU / NPU)
322 / 975 / 18241005 / 2482 / 3173500 / 2196 / 3165

Jeg brugte Galaxy Z Fold 4 i denne test for at vise, hvordan Tensor G2 kan klare sig i forhold til Qualcomms seneste Snapdragon 8 Plus Gen 1. For en ordens skyld klarer den nyeste Tensor bedre sammenlignet med Snapdragon 8 Gen 1, som er bedre end Tensor G1 kunne versus Snapdragon 888 for et år siden.

I Geekbench 5 halter Tensor for stadig efter både Qualcomm og Apple, og en del efter Apple.

Fra et personligt synspunkt synes jeg dog, at Pixel 7 Pro er en fin gaming-enhed. Det håndterede Genshin Impact og Apex Legends Mobile ganske godt, dog ikke ved maksimale indstillinger. Jeg bemærkede en konsekvent jævn billedhastighed, bestemt bedre end Pixel 6 Pro.

Pixel 7 Pro halter stadig bagefter iPhone 14 Pro og Galaxy Z Fold 4 i de fleste henseender her, men jeg synes bestemt, at Tensor G2 er en bemærkelsesværdig opgradering i alle aspekter.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Batterilevetid og opladning

Pixel 7 Pro har et 5.000 mAh batteri, hvilket teoretisk set burde være nok til at få den til at holde længe. Men Pixel 6 Pro havde det samme størrelse batteri, og alligevel var batteritiden ikke særlig imponerende.

Google kommer ikke med nogen vilde påstande om Pixel 7 Pros batteriydelse – bare at den “kan holde i over 24 timer,”. Google hævder, at du kan få op til tre dages brug med ekstrem batteribesparelse aktiveret, men jeg kan ikke leve sådan. I stedet kan jeg i det mindste rapportere, at Googles heldags batteripåstande er korrekt. Batteriet holder fint i en dag med varieret brug, som de fleste smartphones nu til dags, men den bryder ingen rekorder.

Når det kommer til opladning understøtter Pixel 7 Pro op til 30W kablet, hvilket er bedre end Apples 20W. Samsung slår stadig Google ud med 45W, for ikke at nævne dem som OnePlus eller Xiaomi. Google har ikke afsløret den trådløse opladningshastighed, men jeg formoder, at den er 21W ligesom Pixel 6 Pro, eller tæt på det.

Google Pixel 7 Pro anmeldelse: Endelig bedømmelse

Jeg tror, at Google endelig har realiseret sin smartphone-vision med Pixel 7 Pro. Denne enhed er fremragende, lige fra designet til Tensor G2 og kameraerne. Hvad det sidste angår, finder du ikke en bedre Android-kameratelefon.

Jeg ville dog ønske, at Pixel 7 Pro ville modtage mere end blot tre års platformopdateringer. Google ejer Tensor, så jeg havde håbet, at vi ville se Pixel komme op på iPhone-niveau med hensyn til support. Desværre er det ikke gået i opfyldelse.

Samlet set føler jeg mig ret sikker på at sige, at Pixel 7 Pro er en af, hvis ikke den, bedste Android-telefon, du kan købe. Den nuværende indehaver af denne titel, Galaxy S22 Ultra, må hellere passe på. Google har forbedret en masse områder, selvom Pixels kameraer alene er nok til at gøre telefonen værd at købe.

  • Smukt design
  • Utrolige kameraer
  • Endnu flere nyttige softwarefunktioner
  • Fremragende værdi
  • Kun tre års platformopdateringer
  • Undervældende batterilevetid
About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.