Samsung Galaxy S24-farver: Alle farvemuligheder og hvor man kan få dem

Samsung Galaxy S24 farver

Det er altid spændende at vælge en farve til din nye telefon, og det er helt sikkert tilfældet, når du vælger mellem Samsung Galaxy S24-farver og Galaxy S24 Ultra-farver.

Samsung tilbyder brugerne en kvartet af valgmuligheder som standard, med fire muligheder, der er velafbalanceret mellem klassisk og dristig. Der er yderligere tre specielle farver, du også kan vælge imellem, men du skal købe dem fra Samsung specifikt.

Nedenfor viser vi dig en hurtig guide til alle de tilgængelige farver til Galaxy S24-serien, samt tager dig igennem, hvordan disse farver ser ud.

Samsung Galaxy S24 og S24 Plus farver

De fleste steder kan du købe Galaxy S24 og Galaxy S24 Plus i en af fire farver. Disse er Onyx Black, Cobalt Violet, Marble Grey og Amber Yellow.

Onyx Black og Marble Grey er de to “fornuftige” valg. Onyx Black er det klassiske helt sorte design, mens Marble Grey er en ganske bleg grå, der ligner et mat sølv fra den rigtige vinkel.

Cobalt Violet er en rig mørk lilla, som har et slik-lignende udseende. Ravgul er blegere, end du måske tror ud fra navnet, og ligner sandet guld.

Hvis du er villig til at købe din telefon fra Samsung selv, får du yderligere tre muligheder: Jade Green, Sandstone Orange og Sapphire Blue.

Samsung Galaxy S24 Ultra farver

Samsung Galaxy S24 ultra farver

Til at begynde med er de grundlæggende farver til telefonen: Titanium Black, Titanium Violet, Titanium Grey og Titanium Yellow. De specielle Samsung nuancer er i mellemtiden Titanium Orange, Titanium Green og Titanium Blue.

Disse farver virker lidt dybere end dem på Galaxy S24, plus det anderledes design på S24 Ultras fladere titanium-sider giver disse telefoner en åbenlyst anderledes profil. Du kan dog ikke gå rigtig galt med nogen af disse farvevalg.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.