11,1-tommer og 13-tommer OLED iPad Pros kommer i 2024

ipad pro

Apple arbejder på at forstørre skærmene på deres iPad Pros en smule fra henholdsvis 11″ og 12,9″ til 11,1″ og 13″. Disse modeller kommer på markedet i 2024, ifølge skærmanalytiker Ross Young.

Disse iPad Pro’er vil have OLED-skærme, og på grund af den lille stigning i diameter kunne de faktisk have de samme overordnede fysiske størrelser som deres forgængere, da Apple kan vælge blot at trimme rammerne lidt for at rumme de nye skærme.

Den nuværende serie består af en 11″ iPad Pro med en traditionel LCD-skærm og en 12,9″ model med et mini LED-panel. Hvis dette rygte holder fast, betyder det, at Apple med 2024-generationen af sine top-end tablets kan vende tilbage til samme slags skærme.

De nyeste iPad Pros blev lanceret i oktober, drevet af M2-chippen. Det ville således ikke være så overraskende, hvis der ikke kommer endnu en opdatering til serien før 2024.

Young talte tidligere om, at en 14,1″ iPad Pro kunne komme i 2023, men har nu trukket tilbage og sagt, at en sådan enhed ikke længere er i spil. Selvom det muligvis er sandt, har andre rapporter talt om, at en endnu større 16-tommer iPad måske er på vej.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.