Android 14 beta 2.1 retter nogle af de værste fejl

Android 14

Der er en grund til, at software gennemgår forskellige testlag, før det begynder at rulle ud til alle – og indtil videre har Android 14 vist sig at være et godt eksempel på hvorfor.

Android 14-betaen havde særlig mange fejl, da den rullede ud, og beta 2 så ud til at følge dette spor. Heldigvis ruller version 2.1 af betaen ud med nogle tiltrængte fejlrettelser.

Fejlrettelser er langt fra de mest spændende opdateringer i verden, men de er utrolig vigtige. Android 14 kan ikke rulle ud, før den er stabil nok. Og jo flere fejl, der er rettet nu, jo bedre bliver det endelige produkt. Hvilket forhåbentlig betyder, at der opstår færre problemer, efter at den stabile version er frigivet til offentligheden.

En af de store rettelser i Android 14 beta 2.1 er beregnet til at rette en fejl, der forhindrede folk i at fravælge betaprogrammet. Hvilket er et ret alvorligt problem at have, især hvis beta-softwaren viser sig at være for glitchy til, at du kan bruge den korrekt.

Udgivelsesbemærkningerne angiver, at denne rettelse ikke er bagudkompatibel. Så hvis du kører Android 14 beta 2.0 og vil ud, bliver du nødt til at opdatere din telefon, før du kan vende tilbage til en stabil udgivelse. Når du har opdateret, skal du gå over til Googles ofte stillede spørgsmål for detaljer om, hvordan du kan droppe betaen én gang for alle.

Andre interessante rettelser inkluderer løsning af problemer med batteriprocentmåleren og meddelelser fra Google Beskeder. Tilsyneladende fandt nogle mennesker ud af, at deres telefon viste 0% batteri, når det faktisk ikke var tilfældet. Det forårsagede uden tvivl nogle få tilfælde af forvirring og angst.

Problemet med meddelelser var, at den tilsyneladende havde en vane med ikke at vise meddelelser, når always-on display var aktivt. Det er vildt, hvordan disse problemer kan opstå, og de mærkelige problemer, de kan forårsage – men det er derfor, der eksisterer beta-test.

Der er også en masse mindre problemer inkluderet i denne opdatering, såsom Always On Display, der slukker, når der oprettes forbindelse til kablet Android Auto. Forskellige stabilitetsproblemer siges også at være blevet rettet, herunder kontinuerlige app- og enhedsnedbrud, problemer med Google TVs billed-i-billede-tilstand, problemer med Google Fotos og Kontakter og lydforstyrrelser i enhedens højttalere.

Disse skulle alle være rettet, når du opdaterer din enhed til den nyeste version af Android 14 beta.

Vi ved stadig ikke, hvornår Android 14 vil blive frigivet til offentligheden, selvom den tidligste, den sandsynligvis kommer, er august – samme måned, hvor Android 13 blev lanceret sidste år. Google har mindst tre flere beta-udgivelser planlagt mellem nu og da, ikke inklusive fejlrettelser som beta 2.1. Pixel-telefoner vil være de første til at få opdateringen, når den er tilgængelig, mens Pixel 8-serien sandsynligvis vil køre softwaren lige fra start.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.