Google vil udfase ældre apps med Android 14 for at forbedre sikkerheden

Google apps

Ifølge en nyligt opført kodeændring vil Google sætte strengere foranstaltninger, når det kommer til at forældede apps installeres på nye enheder. Fra og med version 14 tillader Android ikke engang sideindlæsning af apps, der er målrettet mod ældre versioner af operativsystemet.

Fra nu af tillader Google ikke nye apps på Google Play, der er fra ældre versioner end Android 12, men tillader stadig brugere at sideloade ældre software. Google Play giver dig stadig mulighed for at installere ældre apps, som du allerede har installeret i fortiden.

Som vi allerede har påpeget, er alt det ved at ændre sig med Android 14. Sideloading af apps vil kræve over gennemsnitlige tekniske færdigheder ved at bruge forskellige kommandoer for at tillade installation. På denne måde vil brugere ikke ved et uheld komme til at installere usikre apps på deres telefoner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.