Hvordan man downloader sange fra Spotify

Hvordan man downloader sange fra Spotify

Spotify er en af de mest populære musikstreamingtjenester og tilbyder et bibliotek med flere millioner sange. Den fungerer også som en podcast-hub, hvilket gør den til en app til lydunderholdning. Tjenesten fungerer med stort set alle smartphones, inklusive Android-enheder og iPhones, pc- og Mac-computere og Google Assistant og smarthøjttalere.

Mens Spotify er en online-baseret platform, giver den mulighed for at downloade sange lokalt og afspille dem offline. Denne funktion er især interessant, når du rejser, uanset om du er på et fly eller camperer i et område, der ikke har mobildækning. Sådan downloader du sange baseret på din enhedstype.

Krav til at downloade sange fra Spotify

Mens Spotify lader dig downloade sange lokalt og afspille dem offline, er der et par ting, du bør vide. For det første virker funktionen kun på Spotifys apps og ikke på dens browserbaserede afspillere. Spotifys gratis plan tillader dig heller ikke at downloade sange og lader dig kun gemme podcasts lokalt.

Du skal være en betalende Spotify Premium-abonnent for at downloade sange på din enhed og afspille dem offline. Funktionaliteten fungerer også, hvis du er bruger af et Duo-, Student- eller familieabonnement, så der er ingen grund til at holde tilbage. Hvis du er ny til Spotify, kan du læse vores guide til Spotify.

Download sange fra Spotify på Android

Hvis du opfylder ovenstående krav og har en Android-enhed, kan du se her, hvordan du downloader sange lokalt til din enhed.

 1. Start Spotify-appen på din Android-enhed.
 2. Åbn et musikalbum eller en afspilningsliste på Spotify.
 3. Tryk på knappen Download øverst og gør den offline. Du kan kontrollere download-fremskridtet fra den samme menu.
 4. Dine downloadede sange er klar til brug på Spotify.
 5. Bemærk, at du også kan downloade sange individuelt. For at gøre dette skal du tilføje sangen til en afspilningsliste eller like den. Tryk derefter på knappen Download som vist ovenfor for din afspilningsliste eller dine likes.

Find dine downloadede sange på Spotify

Sådan finder du og får adgang til dine downloadede sange på Spotify til Android:

 1. Åbn Spotify på din Android-telefon.
 2. Gå til menuen Dit bibliotek.
 3. Se efter en grøn pil ned under et album eller en afspilningsliste. Det angiver offline-status.
 4. Stryg til venstre på de øverste filtre, og vælg Downloadet for at tjekke din gemte musik fra Spotify.

Juster dine lydkvalitetsindstillinger på Android

Du kan justere dine lydkvalitetsindstillinger til enhver tid. Dette kan være nyttigt, hvis du føler, at lydkvaliteten af downloadede sange ikke er god nok, og du gerne vil øge den. På den modsatte side kan du sænke kvaliteten, hvis de optager for meget lagerplads på din enhed.

 1. Start Spotify på din Android-telefon.
 2. Tryk på Indstillinger (tandhjuls-ikonet) i øverste højre hjørne.
 3. Rul til Lydkvalitet.
 4. Åbn menuen Download.
 5. Du kan downloade Spotify-sange i lav, normal, høj og meget høj kvalitet. De downloadede sange fylder mere på din telefon, hvis du vælger høj eller meget høj. Vælg Normal, hvis du planlægger at downloade tusindvis af sange og mangler plads på din Android-telefon.

Download sange fra Spotify på din iPhone

Spotify lader dig også downloade sange på en iPhone. Processen ligner meget den man gør på Android-enheder:

 1. Åbn Spotify-appen på din iPhone.
 2. Åbn en afspilningsliste eller et album på Spotify.
 3. Tryk på pil ned-ikonet øverst for at starte downloadprocessen.
 4. Du kan også downloade sange individuelt. For at gøre dette skal du tilføje sangen til en afspilningsliste eller like den. Tryk derefter på knappen Download som vist ovenfor for din afspilningsliste eller dine likes.
 5. Du kan finde dine downloadede Spotify-sange fra den samme menu i dit bibliotek som vist ovenfor.

Juster dine lydkvalitetsindstillinger på iPhone

Spotify til iOS bruger en anden indstillingsmenu sammenlignet med Android. Sådan ændrer du downloadkvaliteten og holder dine yndlingsalbum offline:

 1. Start Spotify på iPhone.
 2. Gå til Indstillinger fra øverste højre hjørne.
 3. Vælg Lydkvalitet.
 4. Vælg den passende lydkvalitet under Download-menuen. Husk, at jo højere kvalitet, jo mere lagerplads bruger den på din telefon. Du kan også aktivere Spotify-downloads ved hjælp af mobildata.

Download Spotify-sange på din computer

Du kan downloade sange fra Spotify på Windows og Mac, hvis du foretrækker at arbejde på en stationær computer. Vi brugte Spotify til Windows i trinene nedenfor. Du kan bruge de samme trin på Mac-versionen til at downloade sange.

 1. Download og installer Spotify på skrivebordet, og log ind med dine kontooplysninger.
 2. Se efter en hvilken som helst afspilningsliste eller et album, du gerne vil downloade lokalt.
 3. Klik på Download-ikonet (der ligner en pil ned).
 4. Du kan også downloade sange individuelt. For at gøre dette skal du tilføje sangen til en afspilningsliste eller like den. Tryk derefter på knappen Download som vist ovenfor for din afspilningsliste eller dine likes.
 5. Du kan tjekke live-fremskridtet fra øverste venstre hjørne.
 6. Vælg Dit bibliotek for at få adgang til de downloadede afspilningslister og album.

Lyt til dine sange offline

Med disse tips kan du nyde at lytte til dine yndlingssange, afspilningslister og album på farten. Selvom funktionen er nem at bruge, kræver den et betalt medlemskab. Husk også, at de sange, du downloader på din enhed, kun kan afspilles ved hjælp af din Spotify-konto og appen, hvilket betyder, at de ikke kan afspilles i en anden app og deles med andre.

Du kan lytte til downloadede sange i op til 30 dage på Spotify. Spotify fjerner de downloadede sange, hvis du forbliver offline i mere end 30 dage. Du skal også være online mindst én gang om måneden for at holde bevare dine downloads.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.